[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Marka Ragnos - Viquipèdia

Marka Ragnos

De Viquipèdia

Marka Ragnos es un personatge de l'univers d'Star Wars.

Marka Ragnos, de procedencia desconeguda, fou entrenat en les arts Sith pel seu pare, mig humà, mig humanoide. Ragnos regnà L'Imperi Sith durant 200 anys aproximadament, des de el 5200 Abans de la batalla de Yavin fins al 5001 o 5000 AY. El seu regnat fou molt conservador ja que gairebé no va expandir l'imperi i es concentrà a expandir el poder dels Sith. Ragnos, després de la seva mort podia utilitzar la seva força i la seva veu en el món real inclós després de mort. Aqui es veu l'inmens poder que Ragnos va arribar a obtenir.

Mil·lenis després una Secta Sith va obtenir una vara màgica que contenia gran part del poder de Ragnos. Tavion, la seva capitana volia utilitzar aquesta vara per donar poder als seus deixebles i aixi acabar amb la República Galàctica.

Luke Skywalker, un mestre Jedi que regía un temple de Jedis, volia acabar amb aquesta Secta amb l'ajut de Kyle Katarn, un mestre Jedi que antigament formà part de L'Imperi Galàctic. La batalla contra la secta durà molt de temps fins que els Jedi arribaren a Korriban i, allà, un alumne de l'academia anomenat Jaden Korr, va vèncer a Tavion i aconseguí eliminar la vara de Marka Ragnos soterrant aquest Lord del Sith sota les runes de la Història de la Galaxia. No se sap certament quines eren les arrels de Korr però se sap que provenia de Coruscant, un planeta de la Galàxia.