[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Tavion - Viquipèdia

Tavion

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en la seua redacció:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Hi ha fragments mal redactats.

Tavion es un personatge de l'univers d'Star Wars en la que apareix a la saga Jedi Knight.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Tavion fou, en els seus inicis, deixeble de Lord Desann, un Lord del Sith molt poderós que té seguidors arreu de la Galàxia. Després d'una lluita aferrissada amb un Jedi anomenat Kyle Katarn, aquesta es derrotada però no morta totalment.

Anys més tard després de que el seu Mestre fou mort també per Katarn, aquesta va coneixert un comerciant d'antiguitats en una taverna de Coruscant. Aquesta li comprà una vara màgica que anteriorment perteneixia a Marka Ragnos un Lord del Sith que va morir 5000 anys abans de la Batalla de Yavin. Després, aquesta, matà al comerciant.

Tavion, fundà una secta anomenada Els deixebles de Ragnos.Que Volien fer ressucitar a Marka Ragnos que lideres la secta i portés als deixebles a la victoria contra els Jedi.

Tavion agafà a Alora, una Twi Lek Femella, com a deixeble i l'entrenà per a que aquesta liderés part de les tropes de la Secta, que cada vegada més augmentava en nombre de seguidors.

El mestre Luke Skywalker que dirigia una Acadèmia Jedi, lluitaren aferrissadament per vèncer aquesta Secta i la seva líder abans de que ressucitessin a Marka Ragnos. Luke, Kyle Katarn i els seus Jedi, varen anar a Korriban per vèncer la secta . Jaden Korr, un Cavaller Jedi que era alumne de Kyle Katarn, va vèncer a Tavion tot haver ressucitat Marka Ragnos, però després de destruir la vara, Ragnos tornà a formar part de la vida d'ultratomba.