[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Marc Martí - Viquipèdia

Marc Martí

De Viquipèdia

Nascut l'1 de març de 1966 a Molins de Rei, Marc Martí està considerat un dels millors copilots actuals del Campionat del Món de Ral·lis, en el que actualment copilota a Daniel Sordo, haguent-ho fet previament amb el bicampió mundial de l'especialitat Carlos Sainz.

El seus primers passos professionals dintre del copilotatge els realitzà amb el pilot català Oriol Gómez, conduïnt diferents marques com Peugeot, Renault i Seat, arribant a guanyar el Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt.

Posteriorment fitxà per Citroën on es convertí en el copilot de Jesús Puras amb el que també arribà a guanyar el Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt. Aquest reconeixement a nivell estatal li valgué per que quan Carlos Sainz necessità un copilot pel Ral·li Catalunya-Costa Brava per la lesió de Luís Moya es convertís en el substitut triat.

Quan Luís Moya es retirà de la competició l'any 2003 provocà que Marc Martí es convertís en el copilot de Carlos Sainz amb Citroën per la temporada 2004 del Campionat del Món de Ral·lis amb el que acabà tercer i aconsegui algunes victòries.

El 2005, amb la retirada de Carlos Sainz, Marc Martí es converteix en el copilot de Daniel Sordo, amb el que es proclama campió del Campionat del Món de Ral·lis Junior i del Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt amb un Citroën C2.

Des de la temporada 2006 Marc Martí segueix sent el copilot de Daniel Sordo aquest cop en el Campionat del Món de Ral·lis a l'equip Citroën.