[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Daniel Sordo - Viquipèdia

Daniel Sordo

De Viquipèdia

Dani Sordo amb un Citroën Xsara WRC
Dani Sordo amb un Citroën Xsara WRC

Daniel Sordo és un corredor de ral·lis espanyol que actualment participa en el Campionat Mundial de Ral·lis. Va nèixer a Torrelavega, Espanya el 2 de maig de 1983. Tot i ser molt jove, té un palmarès i experiència en diverses disciplines del motor: motocross, carts, turismes, carreres de munyanya, carreres sobre gel i ral·lis. Va ser campió d'Espanya de ral·lis i campió del món junior de ral·lis el 2005, aconseguint aquests campionats a l'edat de 22 anys, tot un record.

El 2005 va conduir el Citroën C2, amb el català Marc Martí de copilot, en el Campionat Mundial de Ral·lis Junior amb l'equip Belgium's Kronos Racing. Va guanyar el Ral·li de Sardenya, el Ral·li de Finlàndia, el Ral·li d'Alemanya i el Ral·li de Catalunya, amb la qual cosa va aconseguir el títol de Campionat Mundial de Ral·lis Junior del 2005.

El 2006 va passar a ser el tercer conductor de l'equip Kronos Total conduint un Citroën Xsara WRC. Els seus bons resultats al Ral·li de Catalunya i al Tour de Còrsega van provocar que es convertís en el segon pilot en el Ral·li d'Alemanya, compartint equip amb el francès Sébastien Loeb i el català Xavier Pons.

Per la seva banda Citröen Sport ha anunciat que Daniel Sordo serà el seu segon conductor en la tornada de l'equip Citroën al Campionat Mundial de Ral·lis tot conduint un Citroën C4 WRC.

Portal Articles relacionats amb Ral·lis

[edita] Vegeu també

[edita] Enllaços externs