[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Martí l'Humà - Viquipèdia

Discussió:Martí l'Humà

De Viquipèdia

He afegit la taula de la versió d'anglès però non em quadra. Si algú hi entèn en el tema que hi faci una ullada. Llull 08:13 31 oct, 2004 (UTC)

Jo no entenc del tema, així que res. Però tenim un sarao amb els reis bastant impressionant. Hauriem de veure que fem per aclarir-se. Cal decidir moltes coses, com els noms de l'article: Alfons V? Alfons el Magnànim? Alfons V el Magnànim? O la numeració (diferent a cada regne), etc.
Crec que ens estem liant molt amb la numeració i aquesta és la verdadera arrel del problema del lio que tenim amb els monarques de la Corona d'Aragó. Makinal 19:08 31 oct, 2004 (UTC)
És que quan vam començar a omplir els articles èrem tots catalans i és clar, feiem servir la numeració dels comtes de Barcelona. Semblaria però que depenent del territori canvia (crec que a la versió en anglès fan servir la numeració aragonesa). Si en sabès més del tema els posaria segons el motiu enlloc de la numeració però no ho remenaré que encara ho emmerdaria més. Llull 19:27 31 oct, 2004 (UTC)