[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Manuel Balcells i Díaz - Viquipèdia

Manuel Balcells i Díaz

De Viquipèdia

Manuel Balcells i Díaz, (Ripoll, 9 de gener de 1958). Metge, polític i Conseller de la Generalitat de Catalunya.

[edita] Trajectòria professional

És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i en Medicina de l'Educació Física i l'Esport. Certificat d'Estudis Especialitzats per la Universitat de Montpeller en Biologia i Medicina de l'Esport. Diplomat per EADA en Gestió Sanitària.

Ha estat membre de diferents societats científiques i acadèmiques i director mèdic de l'Hospital General de Granollers fins l'any 2003.

[edita] Trajectòria política

Va ser regidor de l'Ajuntament de Granollers des de 1995, primer tinent d'alcalde responsable de Salut i Benestar Social, del 1995 al 2001.

Ha estat Director d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya des del gener de 2004.

El 20 d'abril de 2006, assumeix el càrrec de conseller del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya en la primera remodelació del govern Maragall, càrrec del que va ser destituït el 13 de maig de 2006 quan els consellers d’ERC varen ser expulsats del govern.

El departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació de Catalunya va desaparèixer després d’aquests fets.

Precedit per:
Carles Solà i Ferrando
Conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
2006
Succeït per:
Desapareix el càrrec