[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Loudness - Viquipèdia

Loudness

De Viquipèdia

Loudness és un grup de metal japonès creat al 1981 per Akira Takasaki i Munetaka Higuchi després de la dissolució de Lazy. Loudness continua essent avui en dia un del grups japonesos més respectats i imitats; grups japonesos como X Japan, Sex Machineguns o Anthem han estat influenciats per Loudness. Grups occidentals com Van Halen, Hammerfall o Childrem of Bodom també mencionen Loudness com una influència destacable.

[edita] Història

Lazy, un grup de pop-rock japonès, es desfà al 1981 deixant sense grup al guitarrista Akira Takasaki i al bateria Munetaka Higuchi. Després de la dissolució Akira Takasaki decideix començar el seu propi grup de heavy metal. Aviat s'unirien al grup Munetaka Higuchi a la bateria, Minoru Niihara a la veu i Masayoshi Yamashita al baix.

Ràpidament començarien les gravacions del primer àlbum del grup, The Birthday Eye, que va tenir una gran acceptació per part del públic. Uns mesos més tard trauen el seu segon àlbum, Devil Soldier. Poc a poc anaven dominant el mercat del heavy metal al Japó, el que va fer que discogràfiques occidental s'interessessin per ells. El tercer àlbum, The Law of Devi’s Land, fou llançat també a Europa i van fer un tour per certes ciutats europees.

Al acabar el tour fou llançat el seu quart àlbum: Disillusion.