[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Lisa Edelstein - Viquipèdia

Lisa Edelstein

De Viquipèdia

Lisa Eldestein
Lisa Eldestein

Lisa Edelstein nascuda el 21 de maig de 1967 a Boston (Massachusetts, EUA) és una actriu nord-americana coneguda pel seu paper de Dra. Lisa Cuddy a la sèrie House, MD.

[edita] Biografia

Lisa Edelstein nascuda el 21 de maig de 1967 a Boston (Massachusetts, EUA) es va criar a Wayne (Nova Jersey, EUA) i estudià a la New York University. Es coneguda com una de les més notables personalitats de la vida nocturna de Manhattan.

Com actriu convidada, ha participat en sèries com Seinfeld, ER, Just Shoot, Frasier, Without a trace i Sports Night abans d'aconseguir papers a The West Wing, Ally McBeal i Felicity. L'any 1996, també va participar en el remake televisiu de Superman, posant la veu a Mercy Graves.

El paper, però, que més repercussió ha tingut és el de la cap del Princeton-Plainsboro Teaching Hospital i del Dr.House a la sèrie House, MD. Per aquest paper va guanyar el premi Satellite.

Edelstein és també una coneguda escriptora de musicals, entre el que destaca Positive Me relacionat amb la malaltia de la SIDA.

[edita] Enllaços Externs