[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia Discussió:La taverna - Viquipèdia

Viquipèdia Discussió:La taverna

De Viquipèdia

Comment Aquesta pàgina és de discussió sobre el funcionament de la taverna. Per altres comentaris dirigiu-vos a la pàgina principal de la taverna. Les discussions irrellevants podran ser esborrades.

Taula de continguts

[edita]

Per no carregar massa una plana pareix que el millor que es pot fer és redirigir les se4cción a altres planes (Template, per exemple).

Plàcid Pérez Bru 10:22 11 set, 2004 (UTC)

No sé què vols dir. Que posem la informació del damunt amb plantilles? Llull 10:27 11 set, 2004 (UTC)

Hola. Quien le nombro a este sitio "la taverna"? Me gusta!

Mcm

[edita] Organitzar

A Discussió:Portada hi ha una llista de enllaços cap a "tavernes" d'altres wikis. Què fan ahi? No haurien d'estar a la taverna?

Penseu que seria bona idea separar la taverna en seccions? Almenys en dues categories:

  • Dubtes
  • Notícies
  • Propostes

--Peleguer 17:05 1 abr, 2005 (UTC)

[edita] Recordeu signar / Recordeu de signar

A la portarda, hi diu Recordeu signar els vostres..., mentre que a mi em sona molt més natural Recordeu de signar els vostres. No sé si és cosa dialectal, però si és una cosa comuna de Saldes a Guardamar, proposo canviar-ho.--Pau 17:16 11 jul, 2005 (UTC)

Totes dues formes, la presència i l'absència de la preposició de davant una frase que fa de complement directe, són correctes. Pens que, quan algú ja ha triat una opció lingüística correcta, no l'hauríem de canviar si sols es deu a una preferència personal. Així, almanco, és com solem treballar els correctors de català. Vicent Tur i Serra 01:25 26 jul, 2005 (UTC)

Conforme doncs --Pau 14:15 26 jul, 2005 (UTC)

[edita] Errors d'aquesta pàgina que podeu corregir

  • contribuïu l’enllaçament
contribuïu a l’enllaçament
  • inter-lingüístic
interlingüístic
  • respecte la Viquipèdia
respecte a la Viquipèdia
  • estan al capdamunt
són al capdamunt
  • Difussió
Difusió

Vicent Tur i Serra 10:56 28 jul, 2005 (UTC)


Si algú troba a faltar una convesa, la pot tornar a portar ací. Sobre qüestions específiques del funcionament de la ...

No sé com ho heu fet però no ho sé corregir.

Plàcid Pérez Bru 09:06, 8 nov 2005 (UTC)

El text que volies corregir es trobava a la "pseudo-plantilla" Viquipèdia:La taverna/Encapçalat. Ja ho he fet, però ja saps que si vols modificar quelcom, has d'anar a aquesta plantilla. --Joanot Martorell 09:47, 8 nov 2005 (UTC)

Hola!

Nomès una petita correccio de la frase en francès en aquesta pagina :

FR: Si ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et souhaitez être communiquée avec nous, s'il vous plaît, visitez l'Ambassade.

--> FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et souhaitez communiquer avec nous, s'il vous plaît, visitez l'Ambassade.

Que vagi bé!

[edita] Què ha passat???

què li ha passat a la taverna???--SMP (missatges) 14:38, 1 mar 2006 (UTC)

Arreglat. Es veu que com açò ho porta Martorell i no està... Només calia crear l'article i copiar les plantilles del mes anterior. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 15:26, 1 mar 2006 (UTC)
I es perden totes les discussions que teníem en procés???--SMP (missatges) 15:39, 1 mar 2006 (UTC)
Semblaria més lògic que hi poguèssim tenir dos o tres mesos i que a cada mes desaparegués el primer. Llull · (vostè dirà) 15:45, 1 mar 2006 (UTC)
Les que vullgues mantindre, les has de copiar de l'arxiu del mes anterior al d'aquest mes (això és el que s'ha estat fent des que vam canviar la taverna). Llull, no t'entenc amb què vols referir-te això de tindre dos o tres mesos i que a cada mes desaparegués el primer.--Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 15:59, 1 mar 2006 (UTC)
I ara? Encara falta ajustar els anys. Llull · (vostè dirà) 16:11, 1 mar 2006 (UTC)
Ja em direu el què, però per mi, l'avantatge és evident. El que no sé és si permetre o no la visualització d'encara un altre mes. Llull · (vostè dirà) 16:27, 1 mar 2006 (UTC)
Aaaaahhh, val, d'acord, és que no t'entenia el que volies dir. Estaria bé però no creus que la pàgina es faria eterna de llarga? --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 16:31, 1 mar 2006 (UTC)
Doncs havent vist les pàgines de discussió que he vist no. Seria moderadament petita. El que em sembla és que un missatge se'n vagi sense ni dir adéu ni res al cap de dos dies d'haver-lo escrit és una mica bèstia. Llull · (vostè dirà) 16:37, 1 mar 2006 (UTC)

Es podria posar a cada títol de les seccions el més de l'arxiu? És que mareja veure duplicades les seccions. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 17:00, 5 mar 2006 (UTC)

Ara hi ha un nou problema, no es poden editar els temes des de la plana principal de la taverna!!--SMP (missatges) 11:07, 9 mar 2006 (UTC)

[edita] Enllaços als apartats de la Taverna

He observat que els enllaços que apareixen just sota el requadre verd Si us plau, aneu a... no em funcionen amb SeaMonkey, però sí que van quan sel·lecciono de veure tan sols una sala particular a les plantilles inferiors. S'hauria d'arreglar, perquè fins que no he descobert això últim no he esbrinat com es podia intervenir a la Taverna, doncs la pàgina principal està bloquejada. --Eloi [entfe001] 14:49, 30 abr 2006 (UTC)

Pots accedir a Viquipèdia:La taverna/Encapçalat. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 14:54, 30 abr 2006 (UTC)
Acabo de veure per què no funcionen aquests enllaços. Esperen una àncora amb el nom de la secció de la taverna, però en realitat les que estan definides inclouen nom i mes, per la qual cosa la correcció de la plantilla superior per tal que els enllaços interiors funcionessin implicaria haver de tocar la plantilla un cop al mes. Aleshores què fem, canviem la plantilla cada mes o reorganitzem la taula de continguts per tal de tenir subseccions sense incloure el nom del mes en curs i l'anterior? --Eloi [entfe001] 15:01, 19 mai 2006 (UTC)
Bufff, suposaria molt de manteniment i quasi ningú estaria en la tasca de fer tant de canvi. Sempre em toca a mi fer els canvis i la creació de les seccions noves de cada mes el dia 1 i és molt pesat i a la gent li fa gossera tant de manteniment. S'ha d'intentar buscar una solució que no suposara molts canvis o que algun administrador faça alguna cosa amb MediaWiki perquè els codis de la taverna funcionen bé amb el SeaMonkey. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:02, 19 mai 2006 (UTC)
I seria tècnicament possible canviar les àncores El-que-sigui de maig per El-que-sigui del mes actual i El-que-sigui d'abril per El-que-sigui del mes passat? És possible que les àncores canvïin tan sols canviant el títol de la secció, doncs suposo que les genera directament el programari wiki. Es guanyaria la funcionalitat dels enllaços de la capçalera a costa de tenir una taula de continguts lleugerament més ambigua.
En resum: caldria canviar per una banda la taula de continguts per tal que els títols de les seccions no facin referència explícita al mes en curs (però es poden deixar just al contingut de la secció) i per l'altra els enllaços del començament per afegir la cua del mes actual (o la forma que es cregui més correcta en català). Jo ni m'atreveixo a tocar res, perquè està tot repartit entre tantes plantilles que em fa por fer alguna desgràcia sense voler. --Eloi [entfe001] (blablabla) 12:41, 22 mai 2006 (UTC)
P.S: Amb Firefox tampoc funcionen els enllaços de marres. Després ho intentaré des d'Internet Explorer (quan reinicïi a la partició Win32).
Des d'Internet Explorer tampoc funciona (sóc l'usuari entfe001, però no vull iniciar sessió des de Windows perquè l'IE de vegades desa les claus, escric des de la UAB) --158.109.192.79 14:53, 22 mai 2006 (UTC)
Es podria fer però s'ha de fer una plantilla lògica per a que automàticament ho faça com les de Template:del mes actual. Però jo no sé fer-les. Sóc l'usuari Pepetps (escric des de l'UMH, mateixes preocupacions que entfe2001). --193.147.142.6 15:44, 22 mai 2006 (UTC)
Veig que algú ha creat una plantilla especial que ho arregla. Gràcies --Eloi [entfe001] (blablabla) 13:23, 29 mai 2006 (UTC)
Per cert, l'he afegida a l'apartat "Tauler" de l'encapçalament doncs no hi era.

[edita] Walden 69 se'n va

Ja n'estic tip. En el commons sempre es questiona el que faig. Veig que a Jolle també el van bloquejar durant un temps peruè no se'n fiaven de la seva tasca. Comprenc que molts no hi vulguin col·laborar, ja que sovint fiscalitzen les teves pujades i ho qüestionen tot. Com que no vull perdre el temps justificant-me, ho deixo córrer. Ho lamento molt, però ja no puc més. Tinc molt poc temps lliure i no tinc ganes de discutir amb ningú. Que us vagi bé en el projecte. Adéu Walden69 16:30, 4 jun 2006 (UTC)

Hola Walden, he vist que has tingut problemes amb commons. Jo també vaig tenir problemes un cop i em van bloquejar el compte. Si tens molts problemes amb ells carrega les imatges a la wiki catalana. Com veig que les imatges són creades per tú, poses l'etiqueta de treball propi {{DP-Propi}} i espero que no tinguis cap problema. Però no ens deixis. Fas una feina collonuda, que no és valorada excepte per un mateix, suposo que és normal en tots els treballs altruises. He vist a les estadistiques que t'has convertit en el segon enciclopedista de la wiki per la gran feina que has fet. Si et val la meva opinió, no ens deixis. Passa del commons si no són capaços de creure que el treball es propi i carrega-ho a la wiki catalana. Molta sort i endavant.--Felato 16:40, 4 jun 2006 (UTC)

quina es la wiki comons catalana?

--Josep Moragues 14:44, 10 jun 2006 (UTC)

[edita] Ei, gràcies per la nova oportunitat!!

He vist com la Viquipèdia m'ha donat una nova oportunitat, retirant-me la "censura".

A partir d'ara, acceptaré sense més discussions les normes de propaganda i intentaré no cridar tant l'atenció.

Salut a tothom!!! --cromelnordic 13:49, 28 jul 2006 (UTC)

[edita] Sobre el botó d'edita

Jo fa força temps que no veig el botó d'[edita] que apareix a la dreta dels títols de secció a la plana principal de la taverna. Suposo que és perquè aquesta pàgina està blocada i, encara que aquells enllaços portin a editar una altra pàgina, es desactiven automàticament. El procediment que he de fer servir per respondre temes de la taverna és anar a clicar a l'enllaç de Mostra només aquesta secció cosa que és bastant pesada i que a més porta problemes quan el tema que vols respondre està ubicat a la taverna del mes passat. Per això, crec que seria convenient desbloquejar la pàgina, si cal, només per a usuaris registrats. Amb el gros avís ocult que hi ha en el codi, dubto que ningú l'editi sense voler, i en canvi, suposarà una ajuda a aquells usuaris nous als que els agradaria intervenir a la taverna i sovint ho troben complicat.--SMP (missatges) 10:10, 1 set 2006 (UTC)

Jo avui no veig tampoc el botó d'edita, i a més, l'enllaç de Mostra només aquesta secció de la barra no funciona (està en negre), de manera que no puc intervenir a la barra. Suposo que no m'han barrat l'entrada al bar per preguntar massa.--Pere prlpz 22:00, 27 oct 2006 (CEST)

[edita] Redirigir

Algú em pot fer cinc cèntims de com es redirixeix? Gràcies! --Esv 12:14, 15 set 2006 (UTC)

Editant, a d'alt a la dreta hi ha la icona de redirecció Image:Button redirect.png--Lohen11 12:19, 15 set 2006 (UTC)
Moltes gràcies! :)--Esv 12:32, 15 set 2006 (UTC)

[edita] protecció!!

Crec que s'ha de protegir a anònims Viquipèdia:La taverna/Encapçalat, sembla que algun xoriçot la va vandalitzar. Albertsab (Tu diràs) 10:17, 8 oct 2006 (UTC)

Ui, sembla que ja es va protegir ahir. Perdó -Albertsab (Tu diràs) 10:18, 8 oct 2006 (UTC)
No et preocupes. La vaig protegir jo al vore el teu missatge. Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 11:35, 8 oct 2006 (UTC)

[edita] una pregunta

Espere su us'plau, yo hablar muy mal castellano y catala. Yo soy Admin de la Viquipedia aleman y quiero viajar al fin de ano a Barcelona. Yo vivo este tiempo en Cerdanyola, donde yo trabajar 1991-1992. Podemos nosotros veremos al fin de Ano? Nosotros son dos usarios de la Viquipèdia aleman. My Pagina usario de la Viquipèdia aleman es: http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:Ralf_Roletschek saludos Ralf --217.88.187.15 22:05, 18 oct 2006 (UTC)


[edita] On està el botó "edita" de la pàg. principal de la taverna ??

He rebut un missatge on em deia que els missatges o comentaris, s'avien de deixar a el que era la pàgina principal pitjant sobre "edita" i no sobre "discussió". El cas es que jo no sé on està aquet lloc on diu edita a la pàgina principal de la taverna... Algú m'ho pot dir ?? també m'interessaria saber com es fa aquest enllaç on hi ha una paraula com per exemple:"fórmula" i al pitjar et porta a la seva definició... Us demano que m'ho digueu, perfavor AITOR

--Niñerola 14:56, 20 febr 2007 (CET)

La taverna és aquí: Viquipèdia:La taverna. Per plantejar alguna consulta pots clicar a qualsevol dels llocs on diu tema nou dintre de la pàgina o bé edita a la part superior. Per fer un enllaç només cal posar el nom de la pàgina entre [[]]. Per exemple, [[aigua]] produeix aigua. Més informació a Ajuda:Com s'edita una pàgina#Enllaços.--Pere prlpz 15:35, 20 febr 2007 (CET)

[edita] Dues entrades del mateix article

Comentari traslladat a Viquipèdia:La taverna/Arxius/Ajuda/Recent#Dues entrades del mateix article. --V.Riullop (parlem-ne) 14:06, 9 març 2008 (CET)

[edita] Hola.

I do not know català, and speak english. I'm trying the get the article Lisa Gerrard going, but it keeps on getting deleted. Can someone translate the article in català? Thanks.

Glitter (discussió) 23:33, 20 març 2008 (CET)Glitter

[edita] Hello

Hello, fellow wikipedians. I noticed a rather big acceleration in growth of the Catalan Wikipedia. First of all, sincere congratulations for that. The reason I am here is to ask you if there was any campaign or anything that the people here did, in order to attract contributors, or if it just happened without any influence. I would like to know that, because I would also like to help no. 18 Wikipedia grow (in Romanian).
Congratulations again for your increasingly successful project, and sorry for writing in English. Good luck further! diego_pmc (discussió) 21:42, 4 juny 2008 (CEST)