[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia:La taverna/Encapçalat - Viquipèdia

Viquipèdia:La taverna/Encapçalat

De Viquipèdia

Taverna de la Viquipèdia

La Taverna d'en Viquipèdia
Benvinguts i benvingudes a la nostra Taverna, el lloc de trobada virtual dels viquipedistes, així com un espai per a distreure'ns i crear-hi un ambient de bon rotllo. Ací parlem sobre afers que concerneixen a tothom, però, si teniu alguna cosa a dir específicament sobre un article o un usuari, si us plau, feu servir la seua respectiva pàgina de discusió. Podeu llegir i contestar les converses ja iniciades (pitjant en "editar" al costat dret del títol de cadascuna de les converses).

Si us plau, per a evitar malentesos, signeu sempre els vostres missatges al final de la vostra intervenció amb el codi --~~~~. Podeu signar també pitjant el desé botó (Image:Signature icon.png) de la barra d'edició de la pàgina "edita". Per a converses inactives o antigues de la Taverna, consulteu l'Arxiu de la Taverna, des del qual podeu tornar a portar-lo ací si voleu reprendre'n cap. Sobre qüestions específiques del funcionament de la Taverna aneu a la seua respectiva pàgina de discusió. Per a més consells sobre participar-hi, llegiu Viquipèdia:Com participar a la Taverna.

També podeu communicar-vos per xat en wikipedia-ca, el nostre canal de IRC.

Si us plau, aneu a... També a ...
Tauler: nou tema (vigila)
Anuncis de noves plantilles, Viquiprojectes, propostes, i qualsevol tema relacionat amb la Viquipèdia.
Tertúlia: nou tema (vigila)
Converses de propostes de polítiques, normes que ja existeixen, o d'aplicació de criteris.
... la Taverna de
Commons


... la Taverna del
Viccionari


... la Taverna de
Viquillibres


... la Taverna de
Viquidites


... la Cantina de
Viquinotícies


... la Taverna de
Viquitexts


Cafetera: nou tema (vigila)
Converses sobre qüestions tècniques del programari de MediaWiki o codis wiki.
Pluja d'idees: nou tema (vigila)
Noves idees i propostes que encara no s'han dut a terme, o que no s'han establert cap política o normes.
Barra: nou tema (vigila)
Teniu cap dubte o necessiteu res? Pregunta a la barra.
Terrassa: nou tema (vigila)
Si no sabeu a quina anar, o no teniu lloc a cap taula, aneu a la terrassa.
La Taverna Multimèdia: nou tema (vigila)
A la Taverna Multimèdia us respondrem als dubtes que tingueu en quant a la carrega i a l'ús de fitxers multimèdia (imatges, sons, vídeos...) en la Viquipèdia.

Aquesta Taverna disposa d'un full de reclamacions i suggeriments a disposició del viquipedista sobre els seu contingut i la seua gestió. La forma d'exposició de possibles reclamacions hauran d'efectuar-se davant la Comunitat de viquipedistes de manera com més correcta possible.
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada. FR: Si ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et souhaitez être communiquée avec nous, s'il vous plaît, visitez l'Ambassade. EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Embassy. DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, bitte, besuchen Sie mal die Botschaft.