[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia:La taverna/Arxius/Tecnicismes/2007/07 - Viquipèdia

Viquipèdia:La taverna/Arxius/Tecnicismes/2007/07

De Viquipèdia

[edita] Cafetera de juliol

A la cafetera de la Taverna hi tenen lloc converses sobre qüestions tècniques del programari de MediaWiki, codis wiki, i afers relacionats amb qüestions informàtiques. Actualment es mostren les converses del mes de juny, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu de la cafetera per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Actualitza | Amunt | Inicia un nou tema


Taverna de la Viquipèdia

Tauler
Tertúlia
Cafetera
Pluja d'idees
Barra
Terrassa Multimèdia

Taula de continguts


[edita] Províncies de la Xina

Veig malament (amb Internet Explorer) la primera línia dels articles de províncies xineses (Categoria: Subdivisions de Xina): Els noms dels alfabets i les diferents maneres d'escriure el nom els veig però queden amb un salt de línia entre cada nom i el nom de cada alfabet. Amb la plantilla audio també passa. Suposo que la causa està en les plantilles que hi ha al principi del text.--Pere prlpz 20:25, 12 jul 2007 (CEST)

Fet Fet! Hi havia un salt de línia abans del noinclude a les plantilles [1]. --SMP​·d​·+ 13:31, 13 jul 2007 (CEST)

[edita] Enllaços de plantilles

Dels 12 articles que enllacen a Canna, 10 són de la plantilla de les illes Hèbrides, on he desembiguat Canna (illa) però tan sols hi enllaça {{Hèbrides}} i Canna (desambiguació).

Com s'ha de fer perqué Iona enllaci amb Canna (illa) i no amb Canna? --Jordicollcosta (discussió) 16:39, 21 jul 2007 (CEST)

Diria que és perquè als articles de les illes hi havia {{Hebrides}} (sense accent) que és una redirecció que redirigeix a {{Hèbrides}} (amb accent) que és la plantilla de navegació. Ho he arreglat a Iona i ara ja surt Iona als articles que enllacen a Canna (illa). Si tens interès que hi surtin les altres illes, suposo que només cal afegir l'accent a totes (i en general, substituir totes les redireccions a plantilles de navegació que hi hagi tots els articles).--Pere prlpz 16:51, 21 jul 2007 (CEST)

[edita] Plantilla:Premsa en català

Ho vaig posar a la seva pàgina de discussió però ho trasllado aquí:

Algú podria donar una ullada als últims canvis d'aquesta plantilla (la inserció d'un "includeonly" potser?). sembla que han provocat que no surti a les pàgines en les quals està inserida. Salut! --Gcm 12:47, 30 jul 2007 (CEST)

Fet Fet!. Efectivament era un error del darrer retoc.--amador 10:07, 31 jul 2007 (CEST)

[edita] algú pot fer un bot ?

Han canviat molts alclades a les darreres municipals. Als articles amb la plantilla: Infotaula del municipi català és facil identificar el nom de l'alcalde, i al municat hi ha un excel amb tots els noms i el seu partit. Algú sabria fer un bot per actualitzar-ho ?. --amador 10:14, 31 jul 2007 (CEST)