[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

La Llei de Ueki - Viquipèdia

La Llei de Ueki

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article sembla una traducció automàtica de baixa qualitat:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)

La llei de Ueki (うえきの法則|Ueki no Hōsoku) es un manga creat per en Tsubasa Fukuchi que va ser traslladat a l'anime amb 51 episodis.

El manga fou publicat en la revista Shōnen Sunday i després va ser recopilat en 16 volums. En el 2005, va sortir la trama final del manga La llei de Ueki Plus (うえきの法則プラス Ueki no Hōsoku PURASU) també publicada per la mateixa revista i que passà a ser adaptada en la part final de l'anime. Tots dos mangues s'estan publicant a l'Estat Espanyol per l'editorial Ivrea portant actualment 4 volums.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.


[edita] Personatges Principals

  • Kosuke Ueki (植木 耕助 , Ueki Kōsuke?): Té el "Poder de convertir les escombraries en arbres". Va ser elegit per en Kobayashi per el seu sentit de la justícia. S’uneix al grup dels "10 d’en Robert" en la primera fase de la lluita dels escollits, per, des de dins, destruir el grup i derrotar en Robert Haydn, però, en arribar a la segona fase, forma el seu propi grup en què hi ha: l’Ai, en Sano, la Rinko i en Soya.
  • Ai Mori (森 あい , Mori Ai?): En un principi no té cap poder, més tard, seguint a en Ueki per no deixa que malgasti els seus dons i així desaparegui, intentarà donar el millor de ella mateixa i demostra que pot ser valenta. Abans d'entrar en la segona fase de la lluita de escollits, li concedeixen un poder. Encara que tarda molt, acaba descobrint que té el "Poder de fer que els demés s’enamorin de les seves olleres".
  • Kobayashi (小林?) o Kobasen (コバセン? "Una abreviació pel mestre Kobayashi"): És el candidat a rei que dóna el poder de convertir les escombraries en arbres. Tan a en Ueki com al candidat a rei d’en Sano (l’Inomaru) els a implica el seu sentit de la justícia fins el punt de fer bestieses tant o pitxos a les d'ell.
  • Seiichiro Sano (佐野 清一郎 , Sano Sei'ichirō?): Té el "Poder de convertir tovalloles en metall". La limitació d'aquest poder és que només funciona mentre s’aguanta la respiració encara que més endavant en Sano aconsegueix parlar mentre el fa servir per que no respira mentre comenta algunes coses, només expulsa el aire. Entra al grup dels 10 d’en Robert per salvar a l’Inomaru, d’un insecte que li introdueixen al coll, encara que després en la segona fase de la lluita de escollits passa a ser del grup d’en Ueki.
  • Gerard Rinko (鈴子・ジェラード , Rinko Jerādo?): Té el "Poder de convertir les grans de sucre en bombes". Era un dels membres dels 10 d’en Robert encara que nomes era membre per la raó en que era una noia marginada i en Robert l’avia trobat però en també per que el seu candidat a rei era una persona la qual avia fet un tracta amb en Margaret el candidat a rei d’en Ueki per que ell governés com a rei.
  • Hideyoshi Sōya (宗屋 ヒデヨシ , Sōya Hideyoshi?): Té el "Poder de convertir les veus en retrats". Abans de començar la segona fase de la lluita la Rinko recomana a en Ueki i a l’Ai que viatgin fins...per trobar-lo i així sigui el cinquè membre del seu grup per la segona fase de la lluita, en un principi no vol forma part del grup d’en Ueki però mes tard al entercar-se que el grup d’en Ueki pretén fer torna de l'infern en Kobasen i a l’Inomaru, s’uneix al grup per que el seu candidat a rei torni també de l'infern.
  • Inumaru (犬丸?): És el candidat a rei d’en Sano i també que va donar el poder de fer enamorar de les olleres a la Mori. Es un candidat a rei amic d’en Kobasen desde feia molt temps encara que segons ell en Kobasen s’aprofita de la seva bona fe amb ell.
  • Tenko (テンコ?): Es una bestia divina que ajuda a en Ueki en la seva lluita des del moment en que en Kobasen el va alliberar de l'infern on estava engarjolat i el va enviar al mon humà per ajudar-lo en la seva lluita en el moment en que estava per derrotar als 10 d’en Robert. Té deu ulls que s'il·luminen cada vegada que en Ueki aconsegueix una estrella de més, encara que, al ser una bèstia divina habitual en el seu estómac on es troba el òrgan del desperta només es pot arribar a augmentar el poder de les persones celestials fins el rang de 9 estrelles on acaben per morir un cop es compleix la prova per aconseguir-les.
  • Robert Haydn (ロベルト・ハイドン?): Te el "Poder de convertir les idees en realitat". De petit, va ser un noi al tothom el menyspreava per tindre poders celestial, fins arribar el moment de trair-lo amics i l'alcalde del poble en que ell tenia tanta confiança, des d'aquell moment no confiava en ningú i només volia fer desaparèixer el món dels humans i el món celestial. Al lluitar contra en Ueki, per primer cop es retira del combat gràcies a en Kobasen qui dóna la seva vida per salvar a en Ueki, en la segona ocasió que lluiten ell nomes utilitza 6 dels poders de les primeres 10 estrelles que ell té contra en Ueki, al finalitza la lluita és capaç de canviar la seva forma de pensar respecte als humans però és absorbit per l’Anon.
  • Anon ({{{2}}}?): És un ser del món infernal i a l'igual que les bèsties infernals, té la capacitat de menjar-se als enemics i adquirir el seu poder celestial. Primer adquireix el cos d’en Robert, per combatre en la lluita de escollits i aconsegueix el poder de les 10 estrelles d’en Robert més el de convertir les idees en realitat. Més tard, es menja el cos del rei per així poder controlar la norma sobre la quarta fase de la lluita d'escollits. A continuació, allibera a en Robert per deixar de ser un escollit de la lluita i ser un ser més, així cada vegada que en Ueki li pegués, en Ueki perdria un do i si arribava a 0, desapareixeria.