Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Imatge:Kung fu master mame.png - Viquip??dia

Imatge:Kung fu master mame.png

De Viquip??dia

[edita] Sumari

(ajuda) Justificaci?? d'exempci?? de material no lliure
Descripci??

Presa de pantalla del Kung Fu Master

Origen

Wiki en angl??s, http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Kung_fu_master_mame.png

Data de l'obra

10 de des. 2007

Autor/titular dels drets

Empresa creadora

Substitu??ble per una lliure

No

Resoluci?? redu??da

256 ?? 248 pixels

Quantitat i proporci?? usades

Completa

Article/s on es menciona

Kung Fu Master i Beat 'em up

Prop??sit did??ctic

Complementari a l'article en q??esti??


[edita] Llic??ncia

Copyrighted

Aquesta imatge, que t?? drets d'autor i que per tant no ??s lliure, ha estat feta per una companyia o organitzaci?? per a promoure el seu treball o producte als mitjans de comunicaci??, com per exemple un material publicitari o una foto promocional d'una presentaci?? per a la premsa.

Segurament els seus drets d'autor s??n propietat de la companyia que ha creat l'objecte promocional o l'artista que ha produ??t l'objecte en q??esti??, tal i com es demostra en aquesta p??gina d'imatge. Es creu que les imatges en baixa resoluci?? de material promocional:

  • utilitzades per a il??lustrar el treball o producte en q??esti??,
  • considerant que no existeix ni pot ??sser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar la mateixa informaci??,
  • en la Viquip??dia en catal??, dins dels servidors situats f??sicament als Estats Units d'Am??rica per la fundaci?? sense ??nim de lucre Wikimedia Foundation, es qualifica com a ??s leg??tim o fair use sota la legislaci?? de drets d'autor vigent als EUA. Qualsevol altre ??s d'aquesta imatge, a la Viquip??dia o onsevulla, pot ser una violaci?? dels drets d'autor. Vegeu Drets d'autor per a m??s informaci??.

A l'usuari que ha carregat la imatge: aquesta etiqueta no ??s una prova suficient d'??s leg??tim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, la font d'informaci?? que demostri la propietat dels drets d'autor i del seu ??s promocional i una justificaci?? del seu ??s com a leg??tim que inclogui la llista de articles en els que es pot fer servir.

STOP Aquest fitxer est?? marcat com a no lliure perqu?? es pugui eliminar en cas de reutilitzaci?? dels continguts de la Viquip??dia que es troben sota la llic??ncia GFDL. L'??s a la Viquip??dia ??s pels casos en els que expl??citament s'ha justificat la seva exempci?? d'acord amb la pol??tica de continguts no lliures. Altres usos s??n sota la vostra responsabilitat. Per m??s informaci?? vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta c??pia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informaci?? i assegureu-vos que sigui acceptada.

Do not move this file to Wikimedia Commons without adequate review!

Historial del fitxer

Cliqueu sobre la data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/HoraDimensionsUsuariComentari
actual20:25, 10 des 2007256??248 (3 KB)Manlleus (Discussi?? | contribucions) ({{Justificaci?? d'exempci?? |Descripci??=Presa de pantalla del Kung Fu Master |Origen=Wiki en angl??s, http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Kung_fu_master_mame.png |Data=10 de des. 2007 |Autor=Empresa creadora |Substitu??ble=No |Resoluci??=256 ?? 248 pixels)

Les seg??ents p??gines enllacen a aquesta imatge: