[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kobra (Mortal Kombat) - Viquipèdia

Kobra (Mortal Kombat)

De Viquipèdia

Kobra és un personatge a la sèrie de videojocs de lluita, Mortal Kombat. Durant anys, Kobra es va preguntar si el seu entrenament d'arts marcials funcionaria en una veritable lluita. Fins i tot encara que ell hagi estat practicant les seves habilitats en la seva escola de karate de la ciutat de Nova York, no van permetre a ningú fer mal l'un a l'altre. Així que va ser als carrerons de Nova York per a posar les seves habilitats a prova.

Al començament, va començar amb colles. Llavors es va unir a gàngsters i traficants de droga. L'emoció i l'entusiasme de lluitar van començar a consumir-lo i va començar a matar als seus contrincants. Ell va seguir la seva línia de matança i va afegir el saqueig a la seva llista quan ell va robar botigues de 24 hores i gasolineres. Finalment, el NYPD (New York City Police Department) el va capturar. Kobra no tenia ni idea de quantes vides havia encegat.

Quan Kobra estava a la presó, va escoltar soroll d'explosions i foc per tots costats, eren Kabal i Kira, que venien per ell, per a així allistar-lo en el nou clan del Drac Negre.

Kobra va acceptar i Kabal els va dur a ell i a Kira a l'Outworld, on van servir a Havik, qui havia portat a Kabal de la mort.