Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kingdom Hearts - Viquip??dia

Kingdom Hearts

De Viquip??dia

Kingdom Hearts ??s un videojoc de joc de rol, sorgit de la uni?? d'Square Co. (Square Enix) i Disney. El joc combina personatges i llocs d'algunes pel??l??cules de dibuixos animats de Disney amb aquests de la saga Final Fantasy.

A hores d'ara hi ha dues parts d'aquest videojoc i ja s'est?? parlant de la tercera part.

[edita] Argument

Advertiment: A continuaci??, pot haver-hi informaci?? detallada sobre l'argument. M??s informaci??.


L'acci?? gira entorn de Sora, un jove que viu a Destiny Islands (Illes del Dest??) al costat dels seus amics, Riku i Kairi. Els tres desitgen sortir d'aquesta illa en la qual es troben, la qual ??s una pres?? per als seus somnis de coneixement i grandesa, construint aix?? una |assa. Per?? la nit abans del viatge, una tempesta enfosqueix tota l'illa i apareixen unes criatures cridades heartless (sensecor). Els tres amics se separen. Quan Sora troba Riku, aquest est?? envoltat per una ombra amb la qual desapareix. Sobtadament, Sora rep la seva arma, la Clau-Espasa (Keyblade), amb la qual es dedicar?? a enfrontar als sensecor i amb la qual tractar d'obrir la porta cap a la llum.

El seu m??n ??s llavors destru??t, i Sora desperta a la Ciutat de Pas, un m??n en el qual es troba amb l'??nec Donald i Goofy els quals van ser encarregats de buscar l'amo de la Clau-Espasa per a despr??s reunir-se amb el seu rei, Mickey Mouse. I aix?? comen??a una aventura a trav??s de mons basats en pel??l??cules de Disney i altres de la s??rie de videojocs Final Fantasy. Al llarg del seu viatge, Sora anir?? segellant els panys al cor dels mons, evitant aix?? la destrucci?? d'aquests. Al seu torn, Riku, creient que Sora no es preocupa per la destinaci??|dest?? de la seva amiga Kairi, s'aliar?? amb Mal??fica, la qual lidera una organitzaci?? de dolents Disney. La finalitat d'aquesta organitzaci?? ??s capturar a set donzelles amb un cor pur, les Princeses del Cor, per obrir la porta al Regne dels Cors, font de poder i saviesa.

Finalment, Sora i els altres aconsegueixen arribar la caserna general de Mal??fica, en la qual, Sora s'enfronta a Riku, i aquest li revela que tamb?? ??s un portador de la Clau-Espasa, arrabassant-lo a Sora la seva per apropiar-se d'ella i demostrar-li qui ??s el verdader "elegit". Sora aconsegueix recuperar la Clau-Espasa en demostrar que el seu cor ??s molt m??s fort que el de Riku, el qual, derrotat, accepta l'oferta d'un misteri??s encaputxat, el qual li ofereix un gran poder per derrotar a Sora. Riku apareix de nou davant de Sora i els seus amics, amb una Clau-Espasa que obre els cors, l'usa contra Mal??fica, transformant-la aix?? en un terrible drac.

Sora s'enfronta de nou a Riku, sol que aquesta vegada no ??s veritablement ell; sin?? Ansem, el cient??fic que va investigar sobre els sensecor (el qual va reflectir en uns informes, ocupant el cos de Riku. Ansem desitja ser part del que ell creu la primera fase de l'exist??ncia, la foscor de la qual ell creu que est?? format el Regne dels Cors. Kairi resulta ser una Princesa del Cor, i el seu cor est?? unit al de Sora encara que estiguin separats. Sora derrota Ansem en una batalla. Per alliberar el cor de Kairi, Sora es clava a si mateix la Clau-Espasa de Riku, perdent el seu cor (que ??s el de Kairi), per?? restaurant aix?? a Kairi i alliberant les altres Princeses. De tota manera, el cam?? del Regne dels Cors va ser obert.

A partir d'aquest moment, Sora ??s un sensecor, que intenta protegir Kairi, i aquesta reconeixent el seu amic, el torna de la infinita foscor i torna a ser en Sora. Aquests fugen a causa de la quantitat de sensecors que sorgeix d'aquest. Tornen m??s tard per segellar el pany i viatjar al Regne dels Cors, on tindr?? lloc la batalla final contra Ansem.

Quan la llum de la que est?? feta el Regne dels Cors derrota Ansem, la porta amena??a amb deixar anar milions i milions de sensecor en l'univers. Sora, Donald i Goofy intenten tancar la porta, per?? la seva for??a no ??s suficient. Riku, que ha recuperat el seu cos, els ajuda a tancar-la per l'altre costat, per?? ell i el Rei Mickey es queden dins. Mickey i Sora combinen les seves Claus-Espasa per tancar la porta al Regne dels Cors. Abans de tancar-se la porta, Riku li demana a Sora que es cuidi de Kairi. La retrobada de Kairi i Sora ??s molt curta, ja que s??n separats per la reconstrucci?? de les Illes del Dest??. Sora li promet a Kairi que tornar?? amb ella.