[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

King Kong - Viquipèdia

King Kong

De Viquipèdia

King Kong
King Kong

King Kong és el nom d'un gegantesc goril·la fictici, de la cultura polular contemporània, l'origen de la qual és com a personatge en una pel·lícula; havent aparegut en diversos films, i altres treballs, molts dels quals duen per títol el seu propi nom, com el gran clàssic del cinema de 1933, els "remakes" que es van rodar els anys 1976 i 2005 i nombroses seqüeles.

[edita] Resum

Un equip de cinema va cap a una illa (l'illa de la calavera, "Skull Island") a la recerca d'un misteriós ésser anomenat Kong. A la illa descobrixen una civilització perduda que segresta a l'Ann Darrow, l'actriu protagonista, per a oferir-la en sacrifici ritual a Kong, que resulta ser un enorme goril·la.

Kong desenvolupa una extranya atracció per Ann i la defensa de l'atac de dinosaures i d'altres animals prehistòrics abans de ser reduït per l'expedició. Immediatament es decidirà transportar al simi a Nova York, per a ser exhibit públicament. El contacte de King Kong amb un món que no és el seu i l'amor que sent per Ann són el motor de gran part de la pel·lícula.

[edita] Equip de la Pelicula

Dirigida per Merian C. Cooper i Ernest B. Schoedsack, va contar amb la col·laboració de l'expert en efectes especials Willis O'Brien (mestre i precursor de Ray Harryhausen, el "mag" de les animacions en les produccions de la Hammer britànica).

L'actriu protagonista va ser la canadenca Fay Wray, qui va arribar a l'èxit al 1928 amb "The wedding march", dirigida per l'austríac Erich Von Stroheim.