[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Killzone 2 - Viquipèdia

Killzone 2

De Viquipèdia

Marca sobre un esdeveniment d'actualitat Aquest article o secció conté informació sobre un videojoc que encara no s'ha llançat al mercat.
El contingut pot anar canviant de manera dràstica quan hi hagi més informació disponible o es llanci el videojoc. Si us plau no afegiu especulacions als articles.
Killzone 2
Desenvolupat per Guerrilla Games
Publicat per Sony Computer Entertainment Europe
Llançament 2008
Gènere/s Acció en primera persona
Mode/s Un jugador, multijugador i en línia
Plataforma/es PlayStation 3
Format Blu-ray Disc
Dispositius d'entrada Sixaxis

Killzone 2 (nom del projecte: Killzone PS3) és un proper videojoc per Playstation 3, desenvolupat per Guerrilla Games i publicat per Sony Computer Entertainment. Aquest és la tercera part de la saga Killzone que va començar a la PlayStation 2. El videojoc va ser anunciat per primera vegada a l'Electronic Entertainment Expo del 2005 a Los Angeles, Califòrnia,[1] i està previst que estarà llançat el 2008.[2]


Taula de continguts

[edita] Desenvolupament

Actualment hi ha més de 135 desenvolupadors als Països Baixos treballant en el videojoc de moment. El nou joc de Killzone (PS3) estarà disponible en més de 20 llengües diferents. El seu desenvolupament està costant aproximadament 20 milions d'euros, un dels projectes més costosos en la història d'Holanda, tindrà contingut per descarregar per Internet com els altres videojocs de Playstation 3

Un tràiler va ser mostrat el 2007, demostrant la varietat de batalles i vehicles que es presentaran en el joc.

[edita] Crítiques

KillZone 2 ha sofert nombroses crítiques pel seu tràiler de l'any 2005, en el que diversos van criticar que aquest tràiler no va mostrar els gràfics verdaders del joc, ja que era bastant improbable un joc d'aquella mida gràfica per la Playstation 3. Més tard, el vicepresident de la SCEA , Jack Tretton, va aclarir que els gràfics eren reals, i que eren com es veia al joc, però segons alguns simplement es referia al videojoc Fall of Man, i no al Killzone.

Recentment, Michael Valient de Guerrilla Games va realitzar una conferència amb les intencions d'explicar els gràfics de KillZone 2.

[edita] E3

A l'any 2007 es va publicar un nou tràiler de Killzone, les seves impressions van ser bastant positives i es creu que sortirà un demo al mateix any.

[edita] Vegeu també

  • Killzone
  • Killzone: Liberation

[edita] Enllaços externs

[edita] Referències

  1. A l'IGN.com (en anglès)
  2. Enllaç en anglès