[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kendermore - Viquipèdia

Kendermore

De Viquipèdia

Map of Ansalon with Kendermore marcked
Map of Ansalon with Kendermore marcked

En l'únivers fictici de Dragonlance, Kendermore és una ciutat de Balifor, a Krynn habitada per kenders. És la nació amb més membres d'aquesta raça, per davant de l'Hylo.

La ciutat es descriu com a totalment caòtica, els carrers i les cases s'erigeixen sense cap planificació prèvia i per arribar a un lloc a un tir de pedra és probable que calgui fer una gran volta. Amb freqüència hi ha cases a les que els falta parets ja que es va perdre 'linterés en construir-les mentre es feien. En canvi, n'hi ha d'altres en les que no s'hi pot entrar per què el que la va fer noe s va recordar de fer-hi entrades (o sortides, quedant constructors morts a l'interior).

La ciutat s'organitza en democràcia, en la que es voten els candidats, però és tanta la necessitat de canvi que tenen els kenders que aquests no solen durar gaire temps i a més poden arribar a votar candidats pel simple fet de ser estrambòtics i una novetat, com ara una esfinx. De totes maneres el poder polític dels dirigents és molt limitat davant el cos de la raça.

Hi ha una presó, que davant la unitilitat que tindrien no té portes i serveix als que han de ser jutjats de pensió nocturna.

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.


En la novel·la Spirit of the Wind es relata com la ciutat queda arrassada pel Drac Vermell Malystrix i ha de ser abondonada, però no sense abans haver lluitat valerosament i inflingitn numeroses baixes en el seu exèrcit.