[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kateyoushi Hitman Reborn! - Viquipèdia

Kateyoushi Hitman Reborn!

De Viquipèdia

Katekyou Hitman Reborn!
家庭教師ヒットマンReborn!
Estil shonen
Gènere sobrenatural, comèdia, acció
Anime
Director Kenichi Imaizumi
Estudi Artland
Cadena TV Japan TV Tokyo
Durada 7 d'octubre del 2006 –
Capítols 64 - ongoing
Manga
Autor Akira Amano
Editorial Weekly Shonen Jump
Publicat a Japan Shueisha
Spain Planeta DeAgostini
Durada 4 d'abril del 2004 –
Volums 18 - ongoing

Katekyou Hitman Reborn! (家庭教師ヒットマン REBORN!?), traduït també com Tutor Hitman Reborn, és una història d'Akira Amano on un noi anomenat Tsunayoshi Sawada (Tsuna pels amics) es troba, de sobte, sota la tutel·la d'un misteriós mafiós amb la intenció de convertir-lo en el següent Cap de la família Vongola.

[edita] Història

En Tsuna no és ningú especial. A l'escola reb el nom de "bo per a res Tsuna" (ダメツナ, Dame Tsuna) degut a la seva poca sort, les seves notes baixes, el seu lamentable sentit de l'esforç i la cobardia que el porta en una fuga constant de qualsevol problema amb què es trobi immers. Dins aquest context escolar depriment, en Tsuna guarda un únic motiu que l'insta a seguir compareixent: Kyoko Sasagawa, la noia dels seus somnis.
Un dia, en Tsuna rep una carta que el durà a conèixer al seu tutor particular, en Hitman Reborn. Aquest enigmàtic personatge es mostra com un nen d'uns 3 anys vestit de mafiós i amb un curiós camaleó per company. Lluny de tota aparença, en Reborn demostra ser un reconegut assassí dessignat pel mateix Cap de la família italiana Vongola, a fi de què ensenyi i eduqui a en Tsuna, hereu i futur cap de la mafia, sota el nom de "X Vongola Boss" (Desè cap Vongola). Amb tot això, a més, s'afegirà l'existència de les bales d'última voluntat (Dying Will Bullet), capaces de dotar d'una força sobrenatural a aquell qui en sigui objectiu.

Així, i sota l'estricte i inflexible vigilància d'en Reborn, en Tsuna es veurà obligat a guanyar-se un nom, a aprendre el significat d'una famiglia, i dels llaços que uneixen els seus membres.