[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Kate Ryan - Viquipèdia

Kate Ryan

De Viquipèdia

Kate Ryan
Kate Ryan a Szczecin, en 2007.
Kate Ryan a Szczecin, en 2007.
Informació bàsica
Nom real Katrien Verbeeck
Naixement 22 de juliol del 1980
Lloc d'origen Belgium Tessenderlo
Gènere Pop, dance, eurodance, trance, electrònic
Professió Cantant, compositor
Instruments Veu, guitarra, piano
Anys en actiu 2001–present
Discogràfica EMI
Web oficial kateryan.be

Kate Ryan és una de les cantants més destacades de la música dance europea. Va nèixer el 22 de juliol de l'any 1980, a Tessenderlo, Bèlgica. El seu nom real és Katrien Verbeeck i els seus pares són neerlandesos.

Va començar en la indústria de la música com una Soft Rock/Pop banda musical anomenada Melt. Després d'estar dos anys en aquesta banda va decidir fer una carrera musical solitària.

[edita] Carrera en solitari

Ella es va inspirar en les cançons de Mylène Farmer. Désenchantée, va ser tot un èxit a tota Europa. Ella va signar amb EMI Belgium i va realitzar el seu primer àlbum Different el 2002 exclusiu a Europa. L'àlbum va ser disc d'or, i, va vendre més de 250.000 còpies per tota Europa. El seu single Scream for more realitzat el 17 de juliol de 2001, en Robbins Entertainment va ser escoltat en les ràdios i discoteques dance.

El segon single, Desenchantée/UR My Love va ser també realitzat en Robbins, va ser també un èxit en les ràdios i discoteques dance. Aquest single va vendre més còpies que l'anterior. El 2004, Kate Ryan va realitzar un segon àlbum anomenat Stronger a Europa i a Estats Units el 2005 a Waters Music Records.

El 2006 va representar Bèlgica al Festival d'Eurovisió, cantant Je T'adore. No obstant va ser eliminada en la semifinal acabant dos posicions sota el Top 10.


Any anterior:
Nuno Resende (semifinal)
Representà Bèlgica al Festival d'Eurovisió
2006 (semifinal)
Any posterior:
The KMG's (semifinal)


A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a:
Kate Ryan