[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Joves Comunistes - Viquipèdia

Joves Comunistes

De Viquipèdia

Bandera dels Joves Comunistes
Bandera dels Joves Comunistes

Joves Comunistes és la branca juvenil del PSUC viu. L'organització es va fundar el desembre de 1997 després que Joves amb Iniciativa es dividís per profundes divergències polítiques.

L'organització juvenil pren l'herència de la Joventut Comunista de Catalunya en la defensa de la ruptura de l'actual sistema per un altre de caràcter socialista. D'acord als seus estatuts, es defineix com "una organització de joves, revolucionaria, democràtica i independent que s'organitza per lluitar pels drets de la joventut estudiant i treballadora de Catalunya. Joves Comunistes basa la seva acció en els principis del marxisme revolucionari, incorporant aportacions del leninisme i altres contribucions al pensament i la pràctica revolucionaria, com a instrument d'anàlisi i lluita per la transformació de la societat."

Segons els documents que ha editat, Joves Comunistes és una organització republicana, evolucionaria, anticapitalista, defensora dels drets laborals i contra la precarietat, defensora de la revolució cubana i de la veneçolana i pacifista.


[edita] Enllaços externs