[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Joan Vilaseca i Segalés - Viquipèdia

Discussió:Joan Vilaseca i Segalés

De Viquipèdia

Sembla que la gran aportació d'aquest home al món hagi estat la troballa d'un capitell romànic. Per què això del seus estudis de medicina i la medalla d'or a la fidelitat del Barça... Rata de Biblioteca 19:03, 18 maig 2007 (CEST)

Trobar un capitell pot semblar una anècdota si no fos perquè haver-lo trobat implica haver dedicat temps d’investigació i recerca històrica. Les demés anècdotes formen simplement part de la seva biografia. Saber el passat, descobrir les arrels és contribuir a entendre qui som i d’on venim. La història de Santa Coloma forma part de la nostra història. Dedicar part de la vida a la investigació i recull i publicar-ho és una gran aportació a la cultura d’un poble. Per tant tenint en conte els historiadors que ha tingut Santa Coloma de Gramenet la aportació de Joan Vilaseca és prou important. Potser cal afegir a l’article aquest tipus de mèrits. D’això amb molt de gust ens hi podem anar dedicant els que vam tenir la sort de poder-lo conèixer. (L'autora de l'article) el comentari anterior sense signar és fet per Mnebot1 (discussió • contribucions) 19:37, 23 maig 2007.

El Dr. Vilaseca va ser un prohome de la vila de Santa Coloma. Primer historiador reconegut i metge de la ciutat, es recordat avui encara per multitud de vilatans. Un personatge que ha rebut l'honr de ser estudiat i que se n'hagi fet una tesis doctoral, crec que es mereix estar al wikipedia. el comentari anterior sense signar és fet per Buda (discussió • contribucions) 18:35, 28 maig 2007.

No entenc quin motiu pot haver-hi per esborrar l'article. Hi ha les fonts d'informació, els llibres publicats, i les proves comprovables d'haver estat una figura destacable en la contribució de la investigació històrica d'una població catalana. És que no és suficient per estar a la wikipèdia. Els alumnes dels centres educatius de Santa Coloma tenen a les seves biblioteques els seus llibres per documentar l'aprenetatge de la cultura local. Està bé que també puguin trobar alguna referència a la red sobre ell. ( M. Nebot ) el comentari anterior sense signar és fet per Mnebot1 (discussió • contribucions) 21:33, 28 maig 2007.

Siusplau, Viquipèdia:Signeu els vostres comentaris (Image:Signature icon.png), sinó es fa difícil seguir el fil. Mentre estigui la proposta d'esborrat oberta és millor fer els comentaris a l'apartat de discussió de la proposta. --VRiullop (parlem-ne) 22:14, 28 maig 2007 (CEST)

[edita] resultat de la proposta d'esborrament

L'article d'esta discussió es va proposar per a ser esborrat el 28 de 5 de 2007

El resultat de les votacions ha estat el següent:

Es conserva per 1 a favor, i 6 en contra al cap de 7 dies.

Lohen11 00:53, 4 juny 2007 (CEST)