Web Analytics Made Easy - Statcounter

[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussi??:Jbiayna - Viquip??dia

Usuari Discussi??:Jbiayna

De Viquip??dia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Pol??tiques
Edita

Hola Jbiayna!, sigueu benvingut a la Viquip??dia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducci?? per a un comen??ament f??cil en tres senzills passos somriure.

Aquesta ??s la p??gina de discussi?? del vostre compte d'usuari, que us servir?? per a rebre missatges d'altres col??laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra p??gina de discussi?? sin?? a la p??gina de discussi?? de l'usuari que us ha escrit. A m??s, teniu la vostra p??gina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Tamb?? seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquip??dia perqu?? tinguis una visi?? general i sint??tica de les pol??tiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. ??s molt f??cil; b??sicament, cal utilitzar el sentit com??, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edici??ns, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Aix?? mateix, disposeu tamb?? de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el des?? bot?? de dalt de la barra d'edici?? (Image:Signature icon.png), o b?? amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la p??gina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. Tamb?? podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma r??pida.


Consell del dia: Podeu proposar una p??gina per a que un administrador la esborri. Per a fer aix??, editeu la p??gina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucci??|motiu per a esborrar la p??gina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la p??gina 

--SMP (d??+) 15:48, 21 set 2006 (UTC)