[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Jaume Roures i Llop - Viquipèdia

Jaume Roures i Llop

De Viquipèdia

Jaume Roures (Barcelona, 1951) és un productor de cinema, fundador i director general de Mediapro, accionista majoritari del canal La Sexta.

Va participar en la creació i desenvolupament de TV3, on va ser responsable durant vuit anys del departament de Notícies i Produccions Esportives. També va ser el responsable d'Operacions Especials de la FORTA i cap del Departament de Televisió a Dorna (empresa organitzadora del Campionat del Món de Motociclisme).

Des del maig del 1994, com a director general de MediaPro, ha participat en la producció executiva de la pel·lícula Los Lunes al Sol, del documental d'Oliver Stone Comandante, i del film Salvador, entre d'altres títols.

La darrera producció ha estat Llach, la revolta permanent, que ha obtingut excel·lents crítiques durant l'última edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià. La pel·lícula és un recorregut pels records autobiogràfics de Lluís Llach amb les imatges i testimonis dels protagonistes del 3 de març de 1976 dels successos ocorreguts a Vitòria.

El 26 de setembre del 2007 surt al carrer (amb 250.000 exemplars de tirada) un nou diari que forma part del holding Mediapro: "Público". Tot i que té una edició Catalunya, la seu és a Madrid.