[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Inuyasha (personatge) - Viquipèdia

Inuyasha (personatge)

De Viquipèdia

Inuyasha és el personatge que dóna nom a la sèrie anime Inuyasha.

És un semidimoni que viu a l'època Sengoku, al Japó feudal. El seu pare era un dimoni molt poderós, però la seva mare era humana, de manera que ell no és un dimoni total i a les nits de lluna nova perd els poders i esdevé totalment humà. En el món del passat, es va enamorar de la Kykio, una sacerdotessa molt poderosa que guardava l'esfera dels Quatre Esperits, i que el corresponia, però un dimoni molt dolent anomenat Naraku, va provocar que es barallessin i l'Inuyasha va robar l'esfera del poble, però la Kykio, mortalment ferida, va inmobilitzar-lo amb una fletxa.

50 anys més tard, la Kagome, la reencarnació de la Kykio, va venir a través d'un pou màgic des del món modern i el va alliberar per que l'ajudés a matar un dimoni que la perseguia. Per culpa d'un collaret màgic, la Kagome pot tombar l'Inuyasha cada cop que crida "seu, gosset!". Després de la destrucció de l'esfera, ell i la Kagome han de començar a recolectar els fragments que s'han escampat.

En un enfrontment amb el seu germà Sesshomaru, l'Inuyasha aconsegueix la Tessaiga, l'espasa d'ullal de ferro, que era del seu pare i que a partir de llavors portarà sempre al damunt.

Els viatges per recuperar els fragments de l'esfera es veuran marcats pels combats contra en Naraku i els seus esbirros, la reaparició de la Kykio, resucitada per una bruixa i l'aparició de nous aliats, Miroku el monjo , Shippo el dimoni-guineu i Sango l'exterminadora de dimonis.

Durant la sèrie, el seu caràcter anirà canviant. Gràcies a la Kagome, l'Inuyasha anirà tornant-se més amable i es preocuparà més pels seus amics. També acaba enamorant-se de la Kagome, però no sap si decidir-se entre la jove noia o la Kikyo.