[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

In My Life - Viquipèdia

In My Life

De Viquipèdia

In My Life és una cançó escrita per John Lennon i Paul McCartney i que va aparèixer per primer cop a l'àlbum Rubber Soul de The Beatles, comercialitzat en el Regne Unit a finals del 1965. Diversos són els premis que ha rebut, com la millor cançó de tots els temps per la revista Mojo (any 2000), així com en el lloc número 23 de millors cançons de la història per la revista Rolling Stone, entre d’altres.

John Lennon va escriure la cançó amb forma de poema contant la seva infància. La versió original de la lletra estava basada en una línia d’autobús que ell agafava a Liverpool, en la lletra es feia referència a llocs que veia pel camí com Penny Lane o Strawberry Field que després inspirarien altres cançons.

Lennon trobava aquesta versió massa sentimental i nostàlgica, així que juntament amb McCartney va tornar a refer les lletres, reemplaçant les memòries específiques per una generalitzada meditació del seu passat.

Aquesta cançó, juntament amb Eleanor Rigby, són les dues úniques cançons dels Beatles en les que Lennon i McCartney es van disputar en vida l'autoria total o parcial de lletres i músiques.