[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Furius Baco - Viquipèdia

Furius Baco

De Viquipèdia

(i) 41° 05′ 05″ N, 1° 09′ 23″ E / 41.08472, 1.15639

Furius Baco
Furius Baco

Furius Baco és una muntanya russa amb llançament hidràulic construida per Intamin AG de PortAventura. Va ser inaugurada el 7 de juny del 2007 pel motorista Valentino Rossi. La muntanya russa, ubicada a l'àrea de Mediterrània permet arribar a una velocitat de 135 km/h en sols 3,5 segons. Amb aquesta velocitat supera l'anterior atracció que ostentava el rècord de muntanya russa més ràpida, Stealth de Thorpe Park (Regne Unit). Furius Baco és a més la muntanya russa sense terra més ràpida del món i l'atracció més baixa contstruida per Intamin AG.

Furius Baco
Furius Baco

L'atracció consta de grans corbes amb un llarg "inline twist" i per últim, una gran corba per sobre del llac. Els seients estan col·locats d'una manera diferent a les atraccions d'Intamin AG, de manera que es situen adossats al costat del rail i tenen forma de barril. Això fa que el passatger senti una intensa sensació de no trepitjar terra.

Furius Baco fa 850 metres de llargària, el seu recorregut es fa en 55 segons i va costar 15 milions d'euros.

[edita] Vegeu també

Viquinotícies A Viquinotícies hi ha notícies de contingut lliure relacionades amb Furius Baco: Valentino Rossi estrena a Port Aventura la muntanya russa Furius Baco