[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari Discussió:Frnacisco - Viquipèdia

Usuari Discussió:Frnacisco

De Viquipèdia

BENVINGUT
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Edita

Hola Frnacisco!, sigueu benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegissis els Cinc Pilars de Viquipèdia perquè tinguis una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a podre editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar a tothom, basar en fonts comprovables i de qualitat les teues edicións, i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Image:Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Imatge:Per signar.PNG

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador la esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Refresca la pàgina 


Salutacions cordials

--Alex_Esp 20:29, 23 abr 2008 (CEST)

[edita] Real Club Recreativo de Huelva

He vist la teva contribució a l'article del Recreativo. Pots fer proves aquí fins que vegis com funciona la Viquipèdia. Per a més informació mira la Introducció.--Alex_Esp 20:45, 23 abr 2008 (CEST)

Revisaré el artículo del Recreativo como me pediste somriure. Como puedes ver, la parte de historia es muy breve y no podre desarrollar mucho sobre las dos denominaciones, ya que quedaría algo descompensado. Si puedes proporcionarnos más información sobre la historia del Recreativo, será bienvenida. --Alex_Esp 22:38, 24 abr 2008 (CEST)
Ya lo arreglé. En cuanto puedas, facilítame un enlace a un página de internet que verifique este cambio de denominación del Recreativo, para aportar referencias en el artículo de la Viquipèdia. En cuanto salga el libro del sr. Antonio Bálmont también sería interesante que me proporcionaras el ISBN de la obra.
Puedes seguir contactando conmigo en mi página de discusión o aquí. --Alex_Esp 23:18, 24 abr 2008 (CEST)