[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Francesc Tarrés i Marí - Viquipèdia

Francesc Tarrés i Marí

De Viquipèdia

Francesc "Xico" Tarrés Marí (Eivissa, 1958) és un polític eivissenc del PSIB-PSOE.

Ha estat batlle d'Eivissa (1999-2007) i actualment és el president Consell Insular d'Eivissa[1], que s'estrenà amb motiu de l'aprovació del l'Estatut d'autonomia de 2007 coincidint amb les eleccions al Consell Insular d'Eivissa de maig de 2007.

[edita] Biografia

Casat i amb dos fills, és diplomat en Magisteri per la Universitat de Barcelona i ha exercit de mestre de català a Eivissa. El 1991 és nomenat regidor de Vila i el 1992 s'afilia al PSOE. Entre 1995 i 1999 lidera l'oposició a l'Ajuntament d'Eivissa i el 1999 guanya les eleccions pel Pacte Progressista i es converteix en alcalde d'Eivissa, càrrec que revalida el 2003. El 2007 guanya per una trentena de vots les eleccions al Consell Insular liderant la coalició entre el PSOE i Eivissa pel Canvi (PSOE-ExC) i es coverteix en el primer president del Consell Insular d'Eivissa, ja sense Formentera.

Està afiliat al GEN (GOB-Eivissa), l'STEI-i (Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament-intersindical de les Illes Balears) i l'Institut d'Estudis Eivissencs.

[edita] Referències

[edita] Enllaços externs

Precedit per:
Enrique Fajarnés Ribas
Batle d'Eivissa
1999–- 2007
Succeït per:
Lourdes Costa Torres
Precedit per:
President del Consell Insular d'Eivissa i Formentera
Pere Palau Torres
President del Consell Insular d'Eivissa
2007–- actualitat
Succeït per:
continua en el càrrec