[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Francesc Sancho i Serena - Viquipèdia

Francesc Sancho i Serena

De Viquipèdia

Francesc Sancho i Serena (Sant Carles de la Ràpita, Montsià, 1954) és un metge i polític català. Llicenciat en medicina per la Universitat de Barcelona. És metge titular amb destinació al partit mèdic del districte segon del Perelló. Pertany al Col·legi de Metges de Tarragona i col·labora regularment amb el setmanari La Veu de l'Ebre.

És fundador i president de l'associació de veïns de l'Ampolla. Va formar part de la Junta de Segregació, que va impulsar la segregació de la barriada de l'Ampolla del terme del Perelló perquè es constituís en municipi independent. És soci del Club de Futbol l'Ampolla i del Club Nàutic Ampolla.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des del 1991, ha estat delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre (2001-2003), president del Consorci d'Aigües de Tarragona (2001-2002) i president del Consorci per a la Protecció Integral del Delta de l'Ebre (CPIDE) (2002-2003). És alcalde de l'Ampolla del 1990 ençà i diputat a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2003 i 2006.

[edita] Enllaços externs