[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fort Worth - Viquipèdia

Fort Worth

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Falten enllaços interns: les paraules significatives han d'estar enllaçades als articles corresponents


Fort Worth
Fort Worth
Bandera de Fort Worth
(En detall)
Localització
Skyline de Fort Woth
Skyline de Fort Woth
Estat
• Estat federal
• Comtat
Estats Units d'Amèrica
Texas
Tarrant i Denton
Superfície 774'1 km²
Altitud 216 m
Població (2006)
  • Densitat
653.320
hab.705'7 /km²
Coordenades 32° 45′ 26″ N 97° 19′ 45″ OCoordenades: 32° 45′ 26″ N 97° 19′ 45″ O
Dirigents:
• Batlle:

Michael J. Moncrief
Sobrenom La ciutat funky (Funky town)
La ciutat de la vaca (Cowtown)
La ciutat de la pantera (Panther city)
Web

Fort Worth és la cinquena ciutat més gran en l'estat de Texas i la divuitena ciutat més gran dels Estats Units.

Situades a Texas del Nord , les cobertes de Valor de Fort gairebé 300 escairen milles (780 km²) en comtats de Tarrant i Denton, servint del seient de comtat per a Comtat Tarrant. A partir del pressupost de Cens dels EUA de 2006, Valor de Fort tenia una població de 653,320.[1] La ciutat és|està el centre cultural i econòmic més segon gran de l'àrea metropolitana Dallas-Fort Worth-Arlington (comunament anomenada el Metroplex), l'àrea metropolitana més quarta gran als EUA amb una població de 6.8 milions a setze comtats. Valor de Forts i l'àrea Metroplex circumdant ofereixen oportunitats de negoci nombroses i una varietat àmplia d'atraccions.

Establert originalment el 1849 com a outpost d'Exèrcit protector al peu d'un faró que passa per alt el Riu Trinitat, la ciutat de de Fort Worth avui encara abraçades i alardos|jactàncies de ser i estar més casa de borrissol, laid-back, i està orgullós dels seus camins tradicionalment antiquats quan comparat amb el seu veí oriental més gran, més cridaner, Dallas.

Història:

El 1843, la República de comissaris de Texas signava un tractat amb les tribus americanes Natives que dividien la frontera nova. Als americans natius se'ls donava la terra a l'esquerra d'una línia|recta imaginària, mentre que als pobladors se'ls donava la terra a l'Est. Aquesta línia|recta imaginària es tornava coneguda com el lloc 'on comença l'Oest '.

Pels anys 1840 els resultats d'americans des de la Costa Est s'estaven movent cap a l'oest. Com els Grangers i els Pobladors des dels estats Orientals convertien el seu camí|manera en l'àrea, els Americans Natius es retiraven de frontera de Texas del Nord. Mentrestant, les tensions augmentaven entre la República de Texas i el seu veí del sud, Mèxic, des de la victòria de Texas sobre Mèxic a San Jacinto el 1836.