[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Força Aèria dels Estats Units d'Amèrica - Viquipèdia

Força Aèria dels Estats Units d'Amèrica

De Viquipèdia

Emblema de la Força Aèria dels Estats Units

La Força Aèria dels Estats Units (United States Air Force o USAF), és la branca d' aviació de les Forces Armades dels Estats Units i un dels set serveis uniformats als EUA. Formalment adherida a l'armada dels EUA, la USAF va ser separada el 18 de setembre del 1947. La USAF és la força aèria més vasta i tecnològicament avançada del món, amb més de 9.000 aeronaus en servei i al voltant d'uns 352.000 homes i dones en servei actiu. Des de la Primera Guerra Mundial, la USAF i els seus predecessors han format part en molts conflictes militars d'arreu del món. Actualment la USAF està portant a terme una important reducció de forces, degut al seu elevadíssim pressupost, amb una reducció de 40.000 persones actives previstes cap el 2011. Això puja a 35.000 efectius que seran traslladats a la reserva.


 
Forces Armades dels Estats Units d'Amèrica
Flag of the United States
United States Army seal Exèrcit dels Estats Units d'Amèrica | United States Navy Seal Marina dels Estats Units d'Amèrica | Força Aèria dels Estats Units d'Amèrica Força Aèria dels Estats Units d'Amèrica | United States Marine Corps seal Cos de Marines dels Estats Units d'Amèrica | United States Coast Guard seal Guarda Costa dels Estats Units d'Amèrica


Bandera dels EUA Aquest article sobre els EUA és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.
A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a:
Força Aèria dels Estats Units d'Amèrica