[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

FlightGear - Viquipèdia

FlightGear

De Viquipèdia

  FlightGear

Cessna 172 a la versió 0.9.9
Desenvolupador FlightGear build team
Última versió 1.0 (17 de desembre del 2007)
Sistema operatiu Multiplataforma
Idioma Anglès
Tipus Simulador de vol
Llicència GNU General Public License
Pàgina web www.flightgear.org

FlightGear és un simulador de vol multiplataforma i de codi obert. Actualment és una alternativa important davant als simuladors de vol comercials com el Microsoft Flight Simulator o l'X-Plane. FlightGear posa més èmfasi al realisme dels controls i el model físic del vol que en els gràfics així s'evita la necessitat d'utilitzar un maquinari molt potent, que sí requereixen altres simuladors de vol. FlightGear es recolza a OpenGL i requereix maquina d'acceleració 3D.

El projecte es va iniciar el 1996 i la primera versió va sortir el 1997. L'ultima versió disponible és la 0.9.10 publicada el 5 d'abril del 2006. La versió de prova 0.9.11-pre1 va sortir el 14 de maig del 2007. El videojoc es troba sota la llicència GNU General Public License.

Taula de continguts

[edita] Característiques del FlightGear

  • Base de dades de l'escenari mundial
  • Prop de 20.000 aeroports reals.
  • Terreny precís de tot el món, basat en la publicació més recent de les dades de terreny SRTM. L'escenari inclou tots els llacs, rius, carreteres, ferrocarrils, ciutats, pobles, terrenys...
  • Model del cel detallat i precís, amb localitzacions correctes del sol, la lluna, les estrelles i els planetes per a la data i hora especificades.
  • Sistema de modelat d'avions obert i flexible, amb una gran varietat de naus.
  • Anomació instrumental extremadament fluïda i suau. Modela d'una forma realista el comportament dels instruments del món real. Inclòs reprodueix de forma precisa les fallades de molts sistemes i instruments.

[edita] Galeria

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a:
FlightGear

[edita] Vegeu també

[edita] Enllaços externs