[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Final Fantasy VII - Viquipèdia

Final Fantasy VII

De Viquipèdia

Final Fantasy VII (abreviat FF7 o FFVII) és un videojoc RPG desenvolupat per la companyia japonesa Squaresoft. Va sortir al mercat japonès el gener de 1997 convertint-se en la primera entrega de la saga Final Fantasy en usar com a plataforma la consola PlayStation de Sony.

Final Fantasy VII va demostrar que es podia dotar a un videojoc d'un altíssim pressupost i a pesar d'això obtenir beneficis. A més va guanyar molts premis a les fires més importants del sector (ECTS i Tokyo Game Show) i va ser mundialment aclamat per la premsa especialitzada.

Amb el pas dels anys la popularitat del joc ha anat augmentant. Avui dia és un clàssic de la història dels videojocs i del gènere dels RPG, molts dels adeptes que té aquest videojoc el consideren el millor videojoc de la història.

Les vendes tampoc han deixat d'augmentar. Varis anys després del seu llançament, encara apareixia als primers llocs de vendes de tot el món. Ha superat la quantitat de 10 milions d'exemplars venuts, és l'RPG més venut de la història i un dels videojocs més venuts de la història. Un clar exemple de la popularitat que té el joc és que, al estar el joc descatalogat, es paguen grans quantitats de diners per una versió original del joc de segona mà.

A la actualitat, la companyia Square Enix està immersa en el projecte Compilation of Final Fantasy VII, compost per vuit títols relacionats amb el joc.


Joystick Aquest article sobre videojocs és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.