[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

FAO - Viquipèdia

FAO

De Viquipèdia

Logo de la FAO
Logo de la FAO
Moneda de 200 Lires amb un homenatge a la FAO
Moneda de 200 Lires amb un homenatge a la FAO

Organització de les Nacions unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO, sigles de Food and Agriculture Organization ) és una organització específica de la ONU, creada el 16 d'octubre de 1945, a la ciutat de Quebec. La FAO consta 188 membres (187 estats més la Unió Europea).

El seu lema és Ajudar a construir un món sense gana


Des de 1981 es considera el 16 d'octubre com Dia Mundial de l'Alimentació.

La FAO realitza programes per elevar els nivells de nutrició i de vida, millora l'eficiència de la producció, elaboració, comercialització i distribució dels aliments i productes agropecuaris de granges, boscos i pesques, promovent el desenvolupament i millora de la població rural.

Aquest organisme prepara a les nacions en desenvolupament per fer front a situacions d'emergència alimentària i, en cas necessari, presta socors d'urgència. Promou inversions en la agricultura, el perfeccionament de la producció agrícola, la cria de bestiar i la transferència de tecnologia als països en desenvolupament. També fomenta la conservació dels recursos naturals estimulant el desenvolupament de la pesca, piscicultura i les fonts de energia renovables.

La seva seu és a la ciutat de Roma, Itàlia.

[edita] Enllaços externs