[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Fajol - Viquipèdia

Discussió:Fajol

De Viquipèdia

Encara que vulgarment, per la seva similitud, hi ha qui prengui el gra com a cereal, els llibres especialitzats no el tracten com a tal. Per això crec que no hi hauria d'haver la categoria. Evolució 14:26, 8 des 2006 (CET)

L'has tret, però justament has editat a cereal tot posant que fajol pot ser un cereal. En què quedem? No hi ha ací ganes d'embolicar la troca? Vilallonga · (digui digui) 14:28, 8 des 2006 (CET)
Jo no he editat a cereal que en sigui un. Justament el que he fet és el contrari relativitzant i suavitzant una afirmació que semblava massa rotunda. Evolució 14:32, 8 des 2006 (CET)
"També es considera en certa mesura cereal, malgrat no ser gramínia: fajol" En què quedem? Es considera o no es considera? Potser això demostra que cereal no és una classificació vàlida per a plantes i que ha d'anar a part, a la categoria plantes? Vilallonga · (digui digui) 14:35, 8 des 2006 (CET)
No, no ho és. La gent diu que els dofins són peixos. Un llibre seriós no dirà que és un cereal, per això havia posat "es considera en certa mesura", però ho he tret i ja està. Evolució 15:24, 8 des 2006 (CET)