[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Fable - Viquipèdia

Fable

De Viquipèdia

[[Imatge:]]

Icona de copyedit

Nota: L'article necessita algunes millores en el contingut o l'estil:

cat. + viquificar

'Fable' es un videojoc compatible amb les plataformes Xbox, Xbox 360 i PC. En aquest joc creat per Lionhead studios encarnes la vida d'un heroi al estil antic. El teu personatge anirà creixent, podrà millorar habilitats i armes, adquirir i llogar vivendes, casar-se, dedicar-se a la compravenda de bens, canviar-se la roba i el pentinat o dedicar-se a xutar pollastres si ho prefereix.

La historia transcorre a Alvion, un vell continent compost per diferents pobles, boscos i masmorres. És en una època indefinida però clarament medieval, en la que la màgia més espectacular te lloc. Al començament del joc ets un vailet que corre pel petit poble coster de Oakvale, aquest poble pateix un atac dels bandits dirigit per un personatge important del joc i tu sobrevius gràcies a la intervenció del cap del Gremi de Herois de Alvion, Maze. Ell et porta al gremi on ets educat com a heroi i és on té lloc el turorial d'aquesta aventura. Un cop estàs graduat comences a complir encàrrecs enviats al gremi per la gent d'Alvion que te problemes i necessita ajut a canvi d'una compensació monetària el gremi envia al heroi més adecuat per la missió. Aquests encàrrecs et porten a descobrir els teus orígens i una secreta trama per obtenir el poder a Albión, el futur d'aquesta terra és a les teves mans. I mai millor dit ja que el punt d'innovació d'aquest joc és la capacitat de prendre decisions que canviïn el teu destí i sobre tot la manera que els altres tinguin de veure't. Quant més robis, matis a civils, per tant, de manera menys heroica et comportis, més por et tindrà la gent i el teu aspecte al final es veurà influït fins al punt de tenir banyes de dimoni o un disc angelical a sobre el cap.

Quantes més missions facis més renom obtindràs, cosa que augmentarà el nombre de dones enamorades de tu, millorarà els comentaris de la gent que et veu i acabaràs sent respectat.

La trama del joc pot durar unes 20 hores però la duració fins a acabar-te el joc de veritat, amb objectius secundaris, armes llegendàries... Pot portar-te més de 80 hores. A part pots fer tota la aventura de nou però canviant les teves decisions preses a cada punt del joc i canviar part de l'argument. És un joc més que recomanable que a obtingut les millors qualificacions de les revistes amb més prestigi de tot el món.