[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Estudiants en Acció - Viquipèdia

Estudiants en Acció

De Viquipèdia

Important: Aquesta pàgina és sospitosa de no respectar la neutralitat del punt de vista. Fins a la desaparició d'aquest advertiment, el seu contingut no ha de ser considerat objectiu. Vegeu la pàgina de discussió per a una major informació.

Estudiants en Acció és un sindicat d'estudiants català que va néixer el febrer de 2006 fruit de la unió de sectors descontents amb el sindicalisme estudiantil anterior i que responen a una idea diferent en molts aspectes d'organització i actuació estudiantil, vinculant la mobilització i la protesta amb una participació activa i constructiva a les institucions.

El seu principal eslògan és Fem política d'universitats, no política a les universitats.

Segons la seva definició de principis, el seu principal objectiu és la consecució d'un' ensenyament públic, gratuït, laic, integrador, català i de qualitat.

A més, són favorables a la total independència legislativa dels Països Catalans en matèria educativa i d'universitats.

Al 2006 es presentaren a dos comicis universitaris —a la UB i a la UPF—. A la UB foren la segona força al claustre i la tercera a la UPF. Als comicis del 2007 de la UAB no tregueren representants i als del 2008 experimentaren una forta baixada tant a la UB com a la UPF convertint-se en cinquena força en ambdues universitats.


[edita] Enllaços externs