[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Discussió:Estudiants en Acció - Viquipèdia

Discussió:Estudiants en Acció

De Viquipèdia

"comparteixen una visió molt concreta sobre els mètodes d'actuació a les universitats i als instituts, vinculant la mobilització i la protesta amb una participació activa i constructiva des de la fermesa ideològica a les institucions" ? Aixo pot estar molt be a la seva web, pero no en un article "objectiu". Xevi 18:20, 17 oct 2006 (UTC)


A més, falten detalls que ells no diran públicament, com ara que són el sindicat d'estudiants vinculat a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i que s'ha constituït per a contrarestar la força al Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), sindicat d'estudiants amb presència a totes les universitats públiques dels PPCC i a un centenar de centres de secundària, però que mostra més afinitat pels sectors de l'Esquerra Independentista Revolucionària... Resumint, cal expansió i neutralitat en l'article per tal de no esdevenir una mera eina de propaganda d'aquest sindicat. Jordi. (perdoneu per no saber editar gaire bé...)


hi ha fonts sobre això d'ERC? perquè si no tampoc no és neutral, la resta de redactat puc intentar polir-la però necessitaria referències --barcelona 22:03, 29 ago 2007 (CEST)
A ver Jordi, el SEPC se fundó el 1 de mayo de 2006, fruto de la fusión entre AE y CEPC. En cambio, EA se fundó unos meses antes. Por lo tanto, no digas que se creó para contrarestar la fuerza del SEPC puesto que este no existía todavía.el comentari anterior sense signar és fet per 81.44.101.39 (discussió • contribucions) 17:31, 14 maig 2008 (CEST).