[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Els Dotze Regnes - Viquipèdia

Els Dotze Regnes

De Viquipèdia

Els Dotze Regnes (十二国記 Jūni Kokuki?), també conegut en japonès com Juuni Kokki, o 12 Kokki, i en anglès The Twelve Kingdoms, és una sèrie d'animació (anime) japonesa de fantasia escrita per Fuyumi Ono. Els Dotze Regnes consisteix en 11 novel·les, una col·lecció curta i 45 episodis de la sèrie anime. La producció s'ha dut a terme per Studio Pierrot, al 2002. Es basa en la mitologia i el sistema xinès antic en un món influenciat per la Era-Han Xina.

La primera novel·la fou publicada a Japó en el 1991 i el volum passat 2001. Les novel·les són llicenciades als Estats Units per Tokyopop i el primer volum fou llançat com hardcover en Març de 2007, com part de la seva línia Pop Fiction. La serie sencera d'anime ha sigut llançada en DVD en els Estats Units per Media Blasters.

[edita] Història

La història de l'anime es centra als voltants d'una noia anomenada Youko Nakajima, de Japó, que es transporta sobtadament a un altre món i descobreix eventualment que ella és la reina del regne de Kei. Aquesta part de la història es basa en la novel·la “Tsuki no Kage, Kage no Umi” (L'ombra de la lluna, el mar de les tenebres). Aquesta novel·la, i així l'anime, segueixen el patró general de Monomyth, però varies inversions del patró no donen originalitat.

Similar a Fishigi Yūgi, Els Dotze Regnes no és un anime romàntic, sinó remunten el desenvolupament de l'heroïna, Yuko, descrivint com ella troba un lloc per a sí mateixa, en aquell estrany nou món.