[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Tzar: El poder de la corona - Viquipèdia

Tzar: El poder de la corona

De Viquipèdia

En la campanya principal del Tzar us podeu posar a la pell d'en Sartor.
En la campanya principal del Tzar us podeu posar a la pell d'en Sartor.

Tzar és un videojoc d'estratègia en temps real, en el qual es recrea els ambients de l'edat mitjana. Aquest joc ha estat desenvolupat per Haemimont Multimedia i publicat per Pan Interactive. El joc inclou un editor de mapes i de campanyes. Tzar, dóna la possibilitat de construir, governar, conquerir i defensar ciutats i pobles (amb un límit de població). Hi ha la possibilitat de crear unitats d'infanteria, a cavall, navals, màgiques, etc. I així poder crear fins a 60 unitats, 80 edificis i 73 tecnologies diferents, a més a més, que el editor de mapes inclou una gran varietat de tipus de terreny, arbres, etc.

[edita] Campanyes

Una campanya és tot un seguit de mapes que es desenvolupen en una història ficticia o bé amb fets històrics reals, dels quals poden ser:

  • Tzar:El poder de la corona: La principal aventura del Tzar. La campanya tracte de "aixecar" un regne que ha sigut esclafat per molts humans i criatures (molts d'ells màgics), la qual cosa en Sartor (l'únic descendent del Regne de Keana), ha de canviar la situació.
  • La Reconquesta: En aquesta campanya podeu simular fets històrics, des de la batalla de Covadonga l'any 718, fins a la conquesta de Granada pels Reis Catòlics al 1492.

[edita] Enllaços externs