[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Ice Age 2: El desglaç - Viquipèdia

Ice Age 2: El desglaç

De Viquipèdia

Ice Age 2: The Meltdown
Ice Age 2: El desglaç
Valoració imdb:6.9/10 stars


Fitxa tècnica
Direcció Carlos Saldanha
Direcció artística Thomas Cardone

Producció Michael J. Wilson i Michael Berg

Música John Powell

Efectes especials Heather M. Shepherd

Dades i xifres
Països Estats Units
Any 2006
Gènere Animació
Fantasia
Duració 90 min.
Idioma Anglès

Companyies
Distribució 20th Century Fox
Pressupost $80.000.000

Fitxa a IMDb

Ice Age 2: El desglaç és la segona part de la pel·lícula Ice Age. Va estrenar-se el 2006 i és un pel·lícula animada mitjançant 3D. Fou dirigida per Carlos Saldanha -el co-director de la primera part- i produïda per la Fox.

[edita] Argument

Advertiment: A continuació, pot haver-hi informació detallada sobre l'argument. Més informació.

Tornen Manny, el mamut pelut; Sid, el peresós; Diego, el tigre de dents afilades i el desventurat esquirol amb les dents grosses conegut com a Scrat.

A aquesta nova aventura els tres amics segueixen junts gaudint de les avantatges del seu món. Manny tal vegada ja està preparat per formar una família, però ningú ha vist un altre mamut des de fa molt de temps; de fet, Manny pensa que probablement ell sigui el darrer de la seva espècie. Així és fins que de manera miraculosa es troba amb Ellie, l'únic mamut de sexe femení que queda sobre la terra. Només hi ha un parell d'inconvenients: No es duen gens bé i Ellie per alguna rara raó pensa que es una "zarigüeya". L'Ellie no es presenta sola, sinó que amb ella hi van un parell de "zarigüeyas" que son germanes: Crash i Eddie, un parell d'atrevides bromistes i arrogants xerradores.

Manny, Sid i Diego se n'adonen ràpidament de que l'esclafament del clima duu un gran inconvenient: una gegantesca bassa glacial que conté milers de litres d'aigua s'està a punt de trencar, amenaçant a tota la vall. L'única oportunitat de salvar-se de la catàstrofe es troba a l'altre costat de la vall. Així que els tres herois juntament amb l'Ellie, Crash y Eddie, formen el més improbable grup familiar - de qualsevol "edat" - quan s'embarquen a una missió a través d'un escenari sempre variant i cada vegada més perillós cap a la seva salvació.

La pel·lícula també presenta les contínues aventures de l'Scrat que té un paper més protagonista en aquesta segona entrega d'Ice Age.

[edita] Vegeu també

[edita] Enllaços externs