[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Dj Rush - Viquipèdia

Dj Rush

De Viquipèdia

Icona de copyedit
Nota: L'article necessita algunes millores en el seu format:
(Cal retirar la plantilla un cop millorat l'article)
Pot necessitar retocs en; negretes, enllaços, capçaleres, imatges, categories, interwikis, ...

Isaiah Major (Dj Rush) forma part d'aquell pont musical que enllaça musicalment Chicago i Berlín. Nascut a la ciutat dels gangsters, va crèixer a la part sud de la ciutat i des de molt jove es va sentir atret per la festa i per tot el que l'envoltava. Va tenir la sort de poder assistir a les sessions del The Ringzone, Playground, The Candystore i The Music Box. Abans de començar a fer actuacions ja componia temes amb els seus amics amb l'ajuda d'una bateria. Unes composicions que encara que manquessin de complexitat suficient, ja desbordaven energia i sentiment per tots els costats. Quelcom que seguiria present en les seves grabacions posteriors, barrejant percusió i veus que esgarrapen el sentiment.

De fet, Dj Rush s'inspira en un gust refinat (el seu fort és la potència però com Dave Clarke, no la ven a qualsevol preu) que va del jazz brasileny contemporani, al rare disco, passant pels Beatles per emportar-nos en un viatge de talent iniciàtic a la part més profunda de la realitat, de la ment i de l'ànima gràcies al seu estil rítmic i percutiu. Amb els anys s'ha consagrat com un mestre en l'art del ritme i ha obtingut resultats de la talla de Spitball, I Love You o Mutha Fucking Bass que han donat la volta al món.

Les seves produccions podrien omplir els catàlegs d'un parell de segells underground com a poc. La seva llista de referències és molt llarga (si busqueu en la seva muntanya de discos comprobareu que firma alguns d'ells amb el sobrenom de Major Rush o Russian Roulette). Aquí un exemple dels segells per els que ha treballat: Djax-Up-Beats, Trax Records, Terminal M, Omnisounds, Force Inc... Tot i que les seves grabacions hagin sigut utilitzades en diversos cd mix, pot ser que els seus millors moments hagin sigut durant les seves actuacions en LIVE. El 1989 va agafar la residència d'un club de Chicago anomenat The Reactor, en el que punxava disco dels 70 en sets que a vegades duraven fins a 10 hores. D'aquí va saltar a la primera divisió dels clubs de Chicago, formada per temples de la talla del Medusa Club, el Power House, el Music Box i fins i tot el mismíssim Warehouse. Que el portarien a convertir-se en una de les principals figures de l'escena de Chicago que il·lumina avui a tota una generació de Dj's i productors.

Avui en dia viu a Berlín i volta per Europa amb molta més freqüència (On sempre se l'ha apreciat una barbaritat) com ja saven en clubs on es troba com a casa. El 2004 va presentar el seu nou LIVE en exclusiva en el festival alemay Mistery Wonderland que es celebra a finals de juliol a Neukirchen. En els ultims temps s'ha convertit en un dels embaixadors del so Schranz que tant està triumfant entre els joves. Aquí una frase seva: No permetis que la música et controli, deixa que guií la teva vida


[edita] Enllaços externs