[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Daniel Sánchez Llibre - Viquipèdia

Daniel Sánchez Llibre

De Viquipèdia

Daniel Sánchez Llibre (nascut el 22 de desembre de 1950 a Vilassar de Mar) és un empresari català, germà de Josep Sánchez i Llibre i president del RCD Espanyol.

[edita] Vida empresarial

De ben jove s'incorpora al mercat laboral de mà del seu pare, tractant d'espècies, i crea, més tard la seva pròpia petita empresa, Daniel Sánchez, S.A., el 1970, dedicada al ram de l'envasat d'espècies. El 1985 compra la marca Dani, amb la que el 1989 comença a produïr des de l'extranger, amb factories a Xile, Xina i Regne Unit, i el 2000 la seva distribuïdora passa a anomenar-se Conservas Dani, S.A..

[edita] President del RCD Espanyol

Paral·lelament a la seva vida empresarial, és president del RCD Espanyol des de l'any 1997, al que ha aconseguit reflotar de la greu crisi econòmica que va viure en els anys 80 i 90, que el va dur a vendre el seu patrimoni per sobreviure i transformar-se en Societat Anònima Esportiva, aconseguint fer una Ciutat Esportiva i un nou Estadi, finançats amb un crèdit sindicat. La seva direcció compta amb la animadversió del màxim accionista de la societat, José Manuel Lara Bosch, però el suport majoritari del conjunt d'accionistes, que l'han escollit per dirigir l'entitat fins el 2011.