[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Buffalo Bills - Viquipèdia

Buffalo Bills

De Viquipèdia

Els Buffalo Bills són un equip professional de futbol americà amb seu a l'àrea metropolitana de la ciutat de Buffalo a l'estat de Nova York. Actualment juguen els seus partits al Ralph Wilson Stadium de la ciutat d'Orchard Park, NY. Formen part de la divisió est de la Conferència Americana (AFC) dins la NFL. Els Bills començàren a jugar seriosament al 1960 com a membre de l'extinta American Football League i es van integrar a la NFL amb la fusió entre AFL i NFL.

Els Bills van aconseguir dos títols d'AFL consecutius als anys 1964 i 1965 però la franquícia no ha aconseguit més títols des de la fusió. Buffalo és l'únic equip que ha aconseguit guanyar quatre Campionats de la Conferència Americana, encara que han sigut derrotats en tots els intents posteriors de guanyar la Super Bowl.

L'equip porta aquest nom gràcies a Búfal Bill, que va ser el nom guanyador en el concurs per escollir-lo. Les animadores són anomenades Buffalo Jills i la seva mascota es diu Billy Buffalo.

Actualment, els Bills són l'únic equip que juga els seus partits a casa dins l'estat de Nova York, ja que tant els New York Giants com els New York Jets juguen al Giant Stadium situat a la ciutat de East Rutherford, a l'estat de Nova Jersey.