[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Brandon Flowers - Viquipèdia

Brandon Flowers

De Viquipèdia

Brandon Flowers (Henderson, Nevada, 21 de juny de 1981) és el vocalista i sintetitzador de la banda nord-americana The killers. Va ser criat a Nephi, Utah a l'Església de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies, creixent com el més jove de sis fills amb quatre germanes grans i un germà gran. Després va tornar a Henderson amb la seva família quan tenia 12 anys.

Mentre escoltava la ràdio en el seu automòbil després del seu primer dia de classes en la universitat, Flowers va escoltar la cançó "Changes" de David Bowie. Es va enamorar d'ella i es va adonar que volia formar part de la indústria de la música. Flowers es va unir amb una banda coneguda com «Blush Response», però va ser expulsat en el 2001 quan es va refusar a mudar-se amb la resta d'ells a Los Àngeles, Califòrnia. The Killers es va fundar posteriorment, quan Flowers va respondre a un anunci del guitarrista David Keuning en Las Vegas, el qual buscava un vocalista per a formar una banda. Mark Stoermer es va convertir en el baixista i Ronnie Vannucci en el baterista.

Flowers es va casar el 2 d'agost del 2005 amb Tana Munblowsky, propietària d'una botiga prestigiada de Las Vegas (Ara treballa a Betsey Johnson). La petita i privada boda es va realitzar a Hawaii. Encara que es denomina a si mateix mormó, Flowers fuma tabac, beu alcohol i fa servir maquillatge, alguna cosa que la religió desaprova.

La banda The Killers es caracteritza pels seus jocs de homoerotismo entre els seus integrants. Les lletres de "Andy, You're a Star" tenen temes de contingut homosexual el que ha dut a qüestionar l'orientació sexual de Flowers, que ho han caracteritzat com homosexual o bisexual. Flowers ha dit que "Andy, You're a Star" (tema que es parla de l'amor d'un noi escolar per un company) és "lliure perquè les persones ho interpretin com ells vulguin". Altres declaracions que Flowers ha fet respecte a la seva inclinació sexual és que "no és gens dolent", però va dir "No sóc gai". No obstant això, Flowers defensa drets d'igualtat per als homosexuals.

[edita] Discografia amb The Killers

[edita] Enllaços externs