[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Bradley Center - Viquipèdia

Bradley Center

De Viquipèdia

Bradley Center
Dades
Localització Milwaukee, Wisconsin Estats Units Estats Units
Arquitecte
Cost $90 milions USD
Inauguració 1988
Demolició
Superfície
Capacitat Bàsquet: 18.717 espectadors
Hoquei: 17.800 espectadors
Dimensions metres
Propietari Estat de Wisconsin
Clubs usuaris Milwaukee Bucks (NBA)
Milwaukee Admirals (AHL)
Marquette Golden Eagles (NCAA)
Esdeveniments
Cap

El Bradley Center és un pavelló multiutilitari que està situat a la localitat americana de Milwaukee, a l'estat de Wisconsin. És la pista dels Milwaukee Bucks de la NBA, els Milwaukee Admirals de la AHL i l'equip masculí dels Marquette Golden Eagles, de la Universitat de Marquette.

Taula de continguts

[edita] Història

El pavelló es va acabar de construir el 1988, amb un cost total de 90 milions de dòlars. Va substituir al MECCA Arena (actualment anomenat U.S. Cellular Arena), que s'havia construït el 1950. Va ser un regal a l'Estat de Wisconsin per part dels filantrops Jane Pettit i Lloyd Pettit en memòria del pare de la primera, Harry Lynde Bradley.

A l'actualitat és el tercer estadi més antic dels que actualment allotgen partits de la NBA, només són més antics que aquest el Madison Square Garden i el Continental Airlines Arena.

[edita] Capacitat

El pavelló té una capacitat de 20.000 persones per a concerts, 18.717 per a partits de la NBA, 19.000 per a partits universitaris i 17.800 pel hoquei sobre gel.

[edita] Esdeveniments

El Bradley Center ha allotjat la frozen four (l'equivalent a la final four de bàsquet) de la competició d'hoquei sobre gel de la NCAA en 3 ocasions, el 1993, el 1997 i el 2006. A més, s'hi han disputat nombroses vetllades de Wrestling (lluita lliure professional).

[edita] Enllaços externs