[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Body Harvest - Viquipèdia

Body Harvest

De Viquipèdia

Body Harvest
Desenvolupat per DMA Design
Publicat per Midway Home Entertainment (EUA), Gremlin Interactive (Europa)
Llançament 20 d'octubre de 1998
Gènere/s Acció i aventura, Curses
Mode/s Un jugador
Qualificació ESRB: Teen (T)
Plataforma/es Nintendo 64

Body Harvest és un videojoc per la consola Nintendo 64. Va ser llançat l'octubre del 1998 per DMA Design (després es va canviar a Rockstar North després de l'exitós Grand Theft Auto III).

[edita] Jugabilitat

El jugador pren el rol d'un supersoldat, l'Adam, amb vista en tercera persona. A cada època, el jugador es passeja en una zona prou important, més de 6 km², on pot visitar els allotjaments, parlar amb els indígenes autòctons, conduir alguns dels 60 vehicles disponibles. El seu objectiu és de destruir el Processador alien de cada zona, l'insecte que controla la collita a les rodalies, tot protegint els pobles humans de les nombroses ones d'atac extraterrestres. Quan un innocent mor, una barra s'omple i quan les pèrdues humanes són massa importants, el planeta explota i la missió està perduda. Una vegada tots els processadors de la regió són destruïts, ja no queda al jugador que a lluitar contra el cap al final del nivell per canviar d'època.

[edita] Vegeu també

[edita] Enllaços externs


Joystick Aquest article sobre videojocs és un esborrany i possiblement li calgui una expansió substancial o una bona reestructuració del seu contingut. Per això, podeu ajudar la Viquipèdia expandint-lo i millorant la seva qualitat, traduint d'altres Viquipèdies, posant textos amb el permís de l'autor o extraient-ne informació.