[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Berta Collado - Viquipèdia

Berta Collado

De Viquipèdia

Berta Collado Rivera és una presentadora i periodista espanyola que va néixer el 3 de juliol de 1979 en Talavera de la Reina (Toledo); encara que va créixer i va viure en la propera localitat de Navalmoral de la Mata (Cáceres) per motius laborals dels seus pares.

[edita] Biografia

Ha realitzat treballs de prensa escrita en varies empreses de comunicació. Començà en el periodisme amb 20 anys, compagintant la seva carrera amb diferents treballs relacionats amb el sector. Només finalitzar la seva carrera s'en anà fora a realitzar un màster en comunicació televisiva, que era el que sempre havia volgut ella des de que era molt petita.

A més, abans ja havia realitzat un curs en TVE de locució i presentació de programes de televisió i un any d'interpretació. Començà en tv en l'any 2004, concretament en la cadena de televisions locals Punto TV, perteneixent al grup Vocento.

En Onda 6 fou presentadora de la segona temporada del programa "Do U Play?", dirigit per Nacho Niño. Més tard, el canal de Sony, AXN, comptà amb ella per al seu programa "Insert Coin".

En l'any 2006 copresentà i va fer reportatges en el programa esportiu de Cuatro, Maracaná 06. A més ha realitzat treballs de model publicitaria per a diferents marques, protagonitzat un video de les Forçes Armades d'Espanya, col·laborant en curts i en alguna sèria de televisió com "Al salir de clase".

En gener de 2007 va fer de reportera per a Cuatro en "U.V.E.".

El 3 de març de 2007 presentà "Esta tarde con esta gente" un programa d'humor que nomésdurà dos caps de setmana.

A partir del 5 de novembre de 2007, s'incorporà al programa de La Sexta "Sé lo que hicisteis..." com reportera d'events polítics i esportius.