[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Beatriz Corredor Sierra - Viquipèdia

Beatriz Corredor Sierra

De Viquipèdia


Beatriz Corredor
Ministra d'Habitatge
Al càrrec
14 d'abril de 2008 – actualitat
Precedida per Carme Chacón Piqueras
Succeïda per en el càrrec
Naixement 1968
Madrid (Espanya)
Partit polític PSOE
Professió Registradora de la Propietat

Beatriz Corredor Sierra ( Madrid, Espanya 1968 ) és una jurista i política espanyola, que actualment ocupa el Ministeri d'Habitatge d'Espanya.

[edita] Biografia

Va néixer el 1968 a la ciutat de Madrid i va estudiar dret a la Universitat Autónoma de Madrid, en la qual es va llicenciar el 1991. El 1993 va esdevenir Registradora de la Propietat i fou directora del Servei d'Estudis Registrals de Castella-La Manxa entre 2002 i 2007. Així mateix fou vocal-registradora del Tribunal d'Opossicions al Cos de Registres de la Propietat i Mercantils d'Espanya, sent la primera dona en ocupar aquest càrrec.

[edita] Activitat política

Afiliada al Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) des de l'any 2003, ha estat secretària de Dona i Igualtat en l'agrupació local de San Blas a la mateixa ciutat de Madrid.

En les eleccions municipals de l'any 2007 ocupà el lloc número 18 en la llista socialista encapçalada per Miguel Sebastián Gascón a l'alcaldia de Madrid, sent escollida regidora. El 14 d'abril de 2008 va prendre possessió del Ministeri d'Habitatge d'Espanya en la constitució de la IX Legislatura presidit per José Luis Rodríguez Zapatero.

[edita] Enllaços externs


Precedida per:
Carme Chacón
Ministra d'Habitatge
2008 –- actualitat
Succeïda per:
en el càrrec